Jé, hodnota mýho ZTT stoupá, stálo mně 59 litrůNavážka píše:Tak to za dva roky asi neklesla cena prakticky vůbec... to je dobrá zpráva pro ty kdo už je vlastní
Nákup auta - stupně výbavy ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nákup auta - stupně výbavy ?
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Trundovic Ex MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
No, jenže moje bylo v podstatě bez vady
-
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, to byl humor... Moje už je taky...
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
- djmicho
- Kontaktovat uživatele:
Moje nestálo ani 50 ale s tím, že je to výbava alá Fabie junior (ale narozdíl od ní mám aspoň posilovač ), v podstatě nejméně vybavené ZT ve střední Evropě.. Pro mě jedině dobře, nemá se co podělat..
Provozovatel maloobjemového dieslu (3222ccm)
Bral bych v tuto chvíli asi i ZTT/75T v úplném základu, pokud by to mělo aspoň kožené sedačky/alcantara (ale třeba mě vyvedete z mého dojmu, že kožené sedačky jsou u Roveru pohodlnější, pak by na tom nezáleželo) a dvouzónovou klimu bo přítelkyni je většinou zima zatímco mě vedro Část výbavy se beztak dá dokoupit. Ale na výlet do Polska teď jak už nastaly mrazy to nadějně nevidím, tak se asi pokusím v sobě utlumit nedočkavé nadšení a počkat do toho jara, možná ( ) se mezitím nějaký hezčí kus objeví tady...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Proč přesně chceš kožené sedačky?
Jde mi akorát o pohodlí. Třeba mi to vyvrátíte rovnou, ale myslel jsem si, že u vozů třídy jako je 75ka by kožené sedačky měly být znatelně pohodlnější než ty látkové... koneckonců si v tom vozila zadek velká část britského ministerstva a vyráběla se i varianta limuzína Ale nebyl bych překvapen pokud to tak není a ta kůže je jen na efekt, přece jen žádný Bentley to taky není.
mě osobně přijdou semišové potahy pohodlnější než kůže, ovšem alcantra může být o něčem jiném, ale nemám tu zkušenost a tak často se myslím ani nevidí
hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Já si s kůží nestěžuji,hlavně měj s nákupem trpělivost,může se Ti to vymstít.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem jen říct, že bych se na kůži zas tak neupínal. Ono se to dobře čistí, ale zase je potřeba impregnovat, aby to nepraskalo, člověk v tom trošku lítá v zatáčkách, v létě to holkám v sukních pálí stehna a v zimě člověku mrzne zadek, ale jinak je to vskutku vytříbený materiál
Ne, vážně ... ani látkové sedačky v R75 nejsou vůbec špatné, na dotek velmi příjemný měkký povrch, který se s takovou tou humpoláckou tkaninou v běžné konfekci nedá srovnat.
Ne, vážně ... ani látkové sedačky v R75 nejsou vůbec špatné, na dotek velmi příjemný měkký povrch, který se s takovou tou humpoláckou tkaninou v běžné konfekci nedá srovnat.
No, osobně, ty kulaté kožené sedačky jsou skvělé na dálnici, ale to je asi tak vše. Jakmile začneš někde kroutit zatáčky, tak je budeš proklínat ... budeš lítat od dveří k dveřím. Proto bych asi dal přednost spíš těm semišovým, což by bylo racionálnější, ale naprosto chápu jak se to bije s tím, co říká srdce. Kůže je kůže
Ale, pofaceliftové pětasedmy měly už ty kulaté sedačky i s jinými potahy, než je semiš. Byla to takový hrubší látka, tuším Make je má a to se mi i líbí. Nevypadá to tak "sockově" jako semiš.
No a pak jsou sedačky ala ZT, ale s ne tak výrazným bočním vedením. Ty se do pětasedmy dávaly někdy od roku 2003, viděl jsem je i v předfaceliftu. Ty jsou prostě nejlepší. Dělaly se jako celokůže, kůže/alcantara (nejlepší volba) a kůže/látka. A ty v ZT jsou už hodně sportovní. Tvrdší, tělo drží nekompromisně na místě, ale třeba zadní sedačky jsou na delší jízdu fakt hodně tvrdé hlavně na zádech.
http://www.the75andztclub.co.uk/forum/s ... hp?t=33187
Ale, pofaceliftové pětasedmy měly už ty kulaté sedačky i s jinými potahy, než je semiš. Byla to takový hrubší látka, tuším Make je má a to se mi i líbí. Nevypadá to tak "sockově" jako semiš.
No a pak jsou sedačky ala ZT, ale s ne tak výrazným bočním vedením. Ty se do pětasedmy dávaly někdy od roku 2003, viděl jsem je i v předfaceliftu. Ty jsou prostě nejlepší. Dělaly se jako celokůže, kůže/alcantara (nejlepší volba) a kůže/látka. A ty v ZT jsou už hodně sportovní. Tvrdší, tělo drží nekompromisně na místě, ale třeba zadní sedačky jsou na delší jízdu fakt hodně tvrdé hlavně na zádech.
http://www.the75andztclub.co.uk/forum/s ... hp?t=33187
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, věc názoru ... mě ty semišové sedačky rozhodně "sockové" nepřipadají.
taky mi přijde označení "sockové" zcela mimo mísu
hadraplán MGF 1.8 VVC
Jojo, k tomu, že to nemyslím vážně, totiž sloužily ty uvozovky Bez nich bych to nenapsal, protože to jasně že pravda není.
v překladu to tedy znamená co ty uvozovky??? já v tom mám jasno v čem sedět, ale co si asi představí člověk co teprv vybírá a nikdy v tom neseděl hm?
hadraplán MGF 1.8 VVC