Rover 75 by Raziel
Re: Rover 75 by Raziel
Ospravedlnujem sa,omylom sa mi priplietla pri nahravani fotka kozeneho interieru R75 ,samozrejme ja mam bezovu latku nie kozu...s tym cistenim sa asi obratim na odbornikov,nejako to vycistit musi ist,nie ze by bol interier v zlom stave,ale zub casu sa podpisal,uz to nie je ono,je pravda rychlo sa to spini...Tie disky su len zimu,na leto mam original roveracke 15-ky,ale urcite budem zhanat nejake vkusne 5-lucove strieborne 17-ky,auto hned vyzera este lepsie...
K tej 407,je to full vybava,okrem koze,hlavne preto ze v lete je to dost peklo...Inak je to jeden z mala 2.0 HDi ,u nas vsetko jazdia 1.6,je to sakra rozdiel...
Dakujem Vsetkym za pochvaly a komentare...Pondelok caka R75 maly servis,konecne budu nove ulozenia tlmicov,a hadicky na brzdovu kvapalinu k brzdam ,pretoze mi cez jednu presakuje,a jazdit bez brzdovej kvapaliny,to sa da tazko...
K tej 407,je to full vybava,okrem koze,hlavne preto ze v lete je to dost peklo...Inak je to jeden z mala 2.0 HDi ,u nas vsetko jazdia 1.6,je to sakra rozdiel...
Dakujem Vsetkym za pochvaly a komentare...Pondelok caka R75 maly servis,konecne budu nove ulozenia tlmicov,a hadicky na brzdovu kvapalinu k brzdam ,pretoze mi cez jednu presakuje,a jazdit bez brzdovej kvapaliny,to sa da tazko...
Nechcem zbytocne zakladat dalsiu temu,tak to hodim sem..ako na potvoru sa mi po doneseni auta zo servisu rozsvietila kontrolka airbagu a svina nie a nie zhasnut.Vzdy stacilo pohrat sa zo sedackou prip.pomykat kablami pod nou.Keby som xcel kontakty pod sedackou prestreknut,ktore treba rozpojit a ako? Je tam zvezok na ciernej,zlty kabel ide do modrej spojky a nejake kable idu do zltej.Ktora je airbag???? Ci to vobec pomaha vyriesit moj problem.Dakujem...
Airbag je tuším žlutej konektor. Já rozdělal projistotu všechny.
Naživo vyzerá výborne,pritahuje pohlady a nuti ludi otacat hlavou a obzerat sa...Preco? Pretoze je to Rover 75 .... Nove kolesa mu len pridali na image elegance ....http://raziel8.rajce.idnes.cz/Moje_kolaRover/#album
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No jo, kola dělaj auto ... to se nedá svítit. Nejdřív jsem si myslel, že to jsou Dezent F, jako jsem pořidil tomu svému na zimu -- podobají se jak vejce vejci. Jaký máš rozměr pneu?
225/45 R17 , alu su 7.5 x 17...Bal som sa ze to so mna vytrase dusu na nasich cestach ale uplne v pohode,auto drzi na ceste vyborne,na komforte jazdy zmenu velmi necitit.Nie som ziadny pretekar asi aj preto .
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Aha, ZT má standard 225/45 R18, takže na zimu jsem mu pořídil "jen" 225/50 R17 ... i tak jsou o chlup menší na celkovém vnějším průměru.
Gentlemani prosim o radu, chcel som vybrat radiacu paku z interieru+ tu kozu pod tym, studoval som aj haynes navod ,lenze nie som ziadny piekopnik z anglictiny ,tak som dumal ze ta vrchna cast je tam len nastoknuta na nejakej plastovej tycke,lenze ani za svet s tym pohnut, nexcem to rozkyvat alebo urvat.... Otazka znie, jak na nu? Dakujem
Zařaď neutrál, hlavici chytni obouma rukama a pořádně zaber nahoru. Ono to povolí, je to jen nacvaknutý.
Diky Keksine, uz mam vonku aj manzetu .... teraz som zabojoval s oblozenim pred spolujazdcom, len pani od rovera tam dali presne taky torx srob ,aky akurat nemam, takze kupit nastavec a pojde von, lebo to mam cele dopraskane ,uz sa na to nevladzem pozerat... Inak keby niekto rozoberal palubovku ,teda to drevenne oblozenie, ci je to praca na hovado, alebo su tam nejake finty, budem vdacny za akukolvek radu...dufam ze volant nebude musiet dole.. diky za akekolvek info...
Take malicke vylepsenia, auto je kompletne vytepovane,vycistene, na fotkach to nie je vidno,vonia novotou,ta koza na drevenom oblozeni je z nutnosti je tam popraskany lak ....http://rover75.rajce.idnes.cz/Rover/
U té řadící páky to vypadá moc pěkně. Dávám za 1.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A ten kufr, ten má šlehu, pane Don't drink and drive, please