Nespokojnosti a spokojnosti s Rover 75 Tourer

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Re: Nespokojnosti a spokojnosti s Rover 75 Tourer

Příspěvek od Tommi_82 » ned zář 23, 2012 17:08

S tou zásuvkou je to teda zajímavý. Stoprocentně mohu garantovat že u mě funguje jen při zapnutém zapalování, protože v ní mám neustále strčený nějaký věci a ty se po vypnutí klíčku vypnou taky.
Dříve: 214 Si r.v. 1996 modrá met.
Obrázek
Dříve: 75 Tourer 2.0 CDT r.v. 04/2002 modrá met.(Royal blue)
Obrázek
Obrázek
Dříve: Mazda CX-7 2.3 DiSi Turbo 191 kW r.v. 2008
Obrázek
Nyní: Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi 143 kW r.v. 2014
Obrázek

dědula

Příspěvek od dědula » ned zář 23, 2012 19:18

Také tak,při vypnutém klíčku nic nejede.A když už jsme u toho klíče,v Brně jsem narazil na obal klíče na 75 v bývalém Prioru,cena 770 kč msm: ,se asi zbláznili.Pochopitelně platba předem,potom objednávka. car::
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/

cvrko

Příspěvek od cvrko » ned zář 23, 2012 22:28

Klíč s planžetou je stejný s novým MINI a bez elektroniky stojí asi do 400 .- ;)
Obrázek Obrázek
Rover 75 CDTi r.v. 2005

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » úte zář 25, 2012 7:01

Ale no tak! Precti si dalsi prispevny a zjistis, ze to nemyslel tak destruktivne, jak to zni.... Proste se pokusil o neco, co nelze, mozna i proto, ze nemel s cim jinym porovnavat.... O vikendu jsem se hrabal v Děs Auto VW Bora a muzu rict, ze sice vychytavky vsude mozne, ale konstrukcne nedomyslene a prekombinovane..... A fakt, ze z toho dycha takova uniformni tuctovost, chlad.... Nijak mne to auto nebralo.... Ale to bude asi tim, ze jich jsou vsude tisice.....
... I love K-SERIES ;-) ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter ;-)

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

LukasR75

Příspěvek od LukasR75 » úte zář 25, 2012 15:38

rover100 píše:Ked prsi na strechu tak buchot riadny, asi nieje tak dobre strecha vytlmena.

Jestli tohle myslíš vážně,tak jsi na špatném foru, tohle je tvoje forum:http://www.skoda-forum.cz/
Tady můžeš s podobnejma vohnoutama jako ty řešit,dovírání oken,kontrolky,aj búchnie kvapijek do striechy.....
Myslím si, že zatiaľ žijeme v demokratickom svete, v ktorom je sloboda prejavu. Preto nedokážem pochopiť takto prehnanú reakciu. Ak sa mu na tom aute niečo nepáči, tak nech sa vyjadrí. Mne sa tiež niektoré veci nepáčia, pri niektorých autách sú podaktoré veci vymyslené lepšie ale čo je na tom? Ak by som porovnal niečo z R75 s iným autom, tak ma bude chcieť niekto odprevadiť z tohto sveta alebo čo? Choré nemyslíš? :roll: Ak mal predtým Fabiu a chcel to s ňou porovnať, tak prečo by nemohol?

INZER

Příspěvek od INZER » úte zář 25, 2012 21:53

Jo, má někdo kromě mě problém s dovíráním oken? msm:
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000
Obrázek

petbab

Příspěvek od petbab » stř zář 26, 2012 9:17

mna napadla este jedna vec, ktora zvykne blbnut, ale to len mozno na mojom aute, su to tie plastove listy na spodnej hrane dveri. Mne nedrzia a vypadavaju, mate niekto nejaku fintu ako ich upevnit?
P.
ex - R 75 CDT 2000
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006

JaRoY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JaRoY » stř zář 26, 2012 22:05

ktore listy myslis?
ROVER 75 TOURER CDTi
Obrázek

roman_mg

Příspěvek od roman_mg » stř zář 26, 2012 22:23

Od pirelky dovnitř auta ve dveřích. Odkopávají se. Nové čudlíky. Tady :
http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-EKM100270

Jinak to moc vyřešit nejde. Teda jde prasácky a to přilepit stupo: . :D
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt

JaRoY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JaRoY » stř zář 26, 2012 22:35

ak myslis tie co su na prahoch tak som mal tiez polamane drziaky a nedrzalo to a bolo to fušersky lepene predchadzajucim majitelom. to bol riadny debil co zanedbal to auto. Ja som to tak opravil ze som kupil nove tie cudliky., ale boli trochu mensie tak nedrzali v dierach v plechu. Tak som spravil to ze som silikonu dal torchu do dier aby sa zmensil priemer diery a nechal zaschnut. A tie cudliky som tiez silikonom prilepil na tie plastove kryty prahu. nechal som zaschnut a na druhy den som to zalozil a drzi doteraz. Dufam ze som to dostatocne vysvetlil. Skoda ze som neporobil foto.
ROVER 75 TOURER CDTi
Obrázek

Olaf

Příspěvek od Olaf » čtv zář 27, 2012 17:57

rover100 píše: Nechápu,proč sis nenechal ten klenot silnic z boleslaf werke,když na něj tak pěješ chválu?
Světlo v kufru svítí s interierovým,no a co? Svítí....
Kontrolka světel? na co? podívám se na vypínač světel.....a vidím
Se stěrači a ostřikovači problém není,fungují jako u všech aut normálních značek.
Se stahováním oken problém není,jezdí nahoru a dolu,co víc potřebuješ?
Rover 75 je pohodlné,komfortní,krásné,v mezích normy i spolehlivé,což fabia není,nebyla a nebude,jízda s ní je za trest.
Koupil sis auto co opravoval nějaký škodovkář,není divu že máš všechno dokurvené, a neposuzuj R75 podle konkrétního vozu.
Měl by sis opět pořídit nějakou škodovku,která za tebe bude dělat výše tebou popisované ůkony(auto pro cvičené šimpanze),díky lidem jako ty jsou auta stále pitomější a otravnější,R75 je poslední skutečné auto pro normání lidi.
PS:omlouvám se za tento výlev,ale když někdo srovnává Rovery se škodovkou tak vydím rudě.
Píšeš mi z duše. Chtěl jsem napsat něco podobnýho ražení, ale byl bych vulgární a neměl jsem náladu, chuť ani energii na něco podobnýho reagovat, zvlášť když jsem v jiným příspěvku "kolegy exota" viděl onu Fábii votuzing by Milotec. Navíc jeho vyjadřování a slovní zásoba hovořila za vše. Každýmu dle jeho gusta, každej ať si jezdí v čem, po tom je mi houno. Ale srovnávat R75, zvlášť s podobnym stavu "od Ahmeda z Reichu", s klenotem z Boleslaf Motoren Werke je moc! Kategorizovat a usuzovat na základě jediného auta, které rozhodně neni v tip top stavu?! Ale chválim snahu dát ho dokupy.
Přesto vyplodim jedovatou slinu, prostě mi to nedá:

Skutečně na pytel, když ti stěrače nejedou nasucho a nedřou sklo…
Skutečně na pytel, když máš auto, resp. elektriku v podobnym stavu, neboť mě kufr svítí normálně vždy.
Skutečně na pytel, že nemá kontrolku světel, pač pak člověk v noci ani neví, jestli svítí, a ve dne se nemůže podívat na spínač...
Střech bude vytlumená/vyplněná dobře, tipuju ve vší úctě narozdíl od Tvé hlavy, neboť podobnou pitomost nemůže rozumně uvažující člověk napsat. Anebo u Vás na Slovači pršej kameny. Nebo šlo Tvé auto v dobrém stavu několikrát přes střechu. Jediná možná vysvětlení kromě nevytlumené hlavy.
A když už jsme u toho, zrkadla nie sú fajné, ani velké. Jsou krásný na úkor praktičnosti. Což mi nevadí, protože jsem o tom věděl = nestěžuju si. Svez se v novém autě střední třídy nebo SUV a poznáš, co je velké zrkadlo. Ne všechny automobilky maj místo zrcátka spolujezdce make-up kosmetický zrcátko na beďary jako Mladobolest-lavští.

„NA fabii mi pri cuvani automaticky zaplo vnutorny okruch ventilacie, preto aby smrad z vyfuku nesiel do interieru. Tu nic take nieje. tu nic take neexistuje. sucheeeeeeee“
Really? Na to se snad ani nedá nic napsat...

“Malo odkladacich priestorov.”
Čekal jsem, dočkal se. Pokud Ti to vadí, je to pouze a čistě jenom Tvoje debilita a blbost, jelikož sis to měl uvědomit při zkušební jízdě, kdy si auto "ošahám". Pokud nemůžu žít s tím, že se mi do loketky nevejde eloxovaný anální kolík by Milotec votuzing a musíš s ním jezdit v "on", resp. "in" módu, tak si to auto holt nekupuju. Nebo si ho teda vlastně koupim a pak vohnoutsky kafrám, jasný...

Asi jsem natvrdlej, ale nepochopil jsem, pro koho byl příspěvek určen?
Bez urážky, ale koho na R fóru, kde má většina dlouholeté zkušenosti s provozem různých R (sám se do ní nepočítám), zajímá Tvůj názor po měsíci, navíc když to jsou ke všemu podobný žvásty? V čem mě to obohatilo? Pochopil bych nějakej návod pro nováčky, ale tohle? Dafaq?!

Respekt dalším členům fóra za reakce na úrovni. Na tomhle levelu ještě nejsem.
Rover 75 2.0 V6, Vespa ET2, Yamaha FZ6 Fazer SA

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi_82 » čtv zář 27, 2012 18:42

:lol:
Emoce nechme stranou, prosím vás, nevytahujte na sebe žádný anální kolíky ani žádný podobný tyče.
Co se týče třeba toho klepání na střechu, u toho tourera je to fakt i podle mě o něco víc slyšet. Naše střecha je oproti vaší(sedanové) skoro dvakrát tak dlouhá. Když prší tak to fakt je i slyšet.
Dříve: 214 Si r.v. 1996 modrá met.
Obrázek
Dříve: 75 Tourer 2.0 CDT r.v. 04/2002 modrá met.(Royal blue)
Obrázek
Obrázek
Dříve: Mazda CX-7 2.3 DiSi Turbo 191 kW r.v. 2008
Obrázek
Nyní: Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi 143 kW r.v. 2014
Obrázek

Prezident Jarda26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prezident Jarda26 » čtv zář 27, 2012 20:13

Myslím si že by bylo potřeba toto téma už konečně uzavřít protože se stejně nikam nedobereme. Nevím proč si někdo když najde tolik závad rovera kupuje. Každé auto má své pro i proti to by si měl každý kupující ujasnit. Já s tímhle tematem končím.

LukasR75

Příspěvek od LukasR75 » čtv zář 27, 2012 20:34

Prezident Jarda26 tak nie každý dokáže zasa za čas keď obkukáva auto nájsť všetky "nedostatky", ktoré mu prekážajú. Ja keď som kupoval R75, tak som ju okukoval niečo vyše hodiny a predsa som prehliadol kopu chýb, ktoré v tom aute sú. Občas mi nevyskočí čudlík na buď zadných pravých alebo predných pravých dverách. Neviem, čo s tým je, robí to sporadicky. Riešim to tak, že ak už sadnem do auta, tak stlačím tlačidlo na odomknutie, ktoré je pri ručnej brzde. V aute mám ne originál DO. Kvôli tomuto mi nezamyká viečko nádrže a nefunguje ani alarm. Taktiež tie "chrómové" krúžky na vnútorných kľučkách mali polámané úchyty a ku kľučke boli prilepené v miestach úchytov bielym silikónom. To som nemal ako zistiť pri obhliadke auta. Zistil som to až vtedy, keď som zhadzoval výplň dverí. Ďalšou vecou je pretáčajúci sa zámok vo dverách šoféra. Spolujazdcov pás sa zle doťahuje, musím mu pomôcť, aby sa dotiahol celý. Predávajúci ti nedá auto na týždeň, aby si si ho vyskúšal a potom sa rozhodol, že či ho vezmeš alebo nie. Ja sa nečudujem, že JaRoY napísal porovnanie R75 s tým, čo doteraz vlastnil. Ja môžem len nechápavo krútiť hlavou nad podaktorými ľuďmi. Napríklad aj nad takým Olaf-om, ktorý si zbytočne berie tú našu "Slovač" do huby.

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » čtv zář 27, 2012 20:41

:-D
Ach jo..... nektery uzivatele bych vykostil.... protoze i tu nekdy plati pravidlo - mluviti stribro, mlceti zlato ;-) .... sice je svoboda slova, ale je potreba zvazovat to, jestli zverejnena slova neprekracuji unosnou mez.... nicmene aspon ze si Olafe sam uvedomujes, ze jsi to prestrelil ;-) ...
... I love K-SERIES ;-) ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter ;-)

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

Zamčeno