Přírůstek do rodiny
Re: Přírůstek do rodiny
A mám další opravu za sebou. Klika zadních dveří už funguje i z venku. 

Rover 416 . Rover 75 2.0 CDT
Tak máme za sebou s Roverem další hezké číslo.
Potom přišel čas na olej a filtry
a bylo třeba vyměnit žhavící svíčky.
no a při výměně se stalo to, že jedna špička svíčky zůstala v hlavě
Ale na egr ventil fungoval odstraňovač krásně A tak se muselo do servisu a tam se pomoci sady na zalomené svíčky operace povedla. A teď už snad zase jen jezdit
Ale poslední dobou to bylo celkem náročné období. Dělalo se servo,
nová náplň řízení
a řemeny,
A když se to vše smontovalo, tak asi po týdnu se rozsvítilo dobíjení. Tak zase vše dolů a opravit alternátor. 
Ale na egr ventil fungoval odstraňovač krásně A tak se muselo do servisu a tam se pomoci sady na zalomené svíčky operace povedla. A teď už snad zase jen jezdit

To jo. Dnes mi přibyly výškové repro v zadních dveřích a už mám i čudlík zámku. Vyloupil jsem vrakoviště 

Hezká práce, mě včera zřejmě klekla vodní pumpa a spadl mi ten dlouhej řemen, kterej jsem už měnil asi třikrát. Připadá mi, že je dělaj čímdál kratší.
R75 cdt
Děkuji. Taky jsem měl problém natáhnout napínací kladku tak, abych ten řemen dal zpět. Tak ať se vodní pumpa povede.

Ne ne. tam jsem ještě nebyl. Ale asi to nebude nic jednoduchého. Je tam málo místa.

Svíčky jsem proměřil multimetrem, a ani jedna nebyla funkční. Tak jsem je musel před zimou vyměnit.

Musím vyměnit přední pružiny. Na pružině dole je taková plastová krytka pružiny. Na jedné straně ji mám, na druhé ne. Je tam nutná? Stojí za to ji kupovat za cca 15 liber?

No, není od věci ji tam mít, protože to brání tomu, aby se pružina dřela o tlumič a nekorodovala.
To je fajn nápad, ale vsadil bych se, že už ji budeš mít prodřenou