A vyřešeno...
koupě R75
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: koupě R75
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Trundovic Ex MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Ale hlavně v první řadě,po pořízení auta za tyhle prachy bych asi řešil úplně jiné věci, než to kolik tam běhá čar a zda mě fackuje hadr po palici
Rover 75 2.0 V6
To máš pravdu v neděli budou nové filtry oleje a pneu pokud ty budou potřeba a že mě fackuje přes usměv hadr nevadi zavru ho do okenka , nejdříve mechanika pak estetika
Rover 420 Sdi, 620 Sdi 825 Sdi, 75CDT
Asi tak, ještě se zaměř na stav brzdových trubek, původní jsou ocelové a umí shnít v těch klipech na podvozku, jak tam budeš tak ležet, projdi pružiny, taky bolest R75 a misky zadních ramen, jo a pak taky vyreznou tepelné štíty v místech uchycení ke karoserii a pak tam vlají a rezonují, ale to není taková tragédie, většinou to velkoplošná podložka vyřeší. Jo a dobrý kouknout na stav nápravnice i pod deklem.
Rover 75 2.0 V6
Takže pánové auto už je doma máme za sebou prvních 200 km tak se začněme szivat
-
- Kontaktovat uživatele:
Super. A první dojmy?
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Bude to chtít vyměnit pár čepů kouknout na brzdy jelikož se mě zdálo že jsme musel trošku více tlačit, ale v celku jen pozitivní . Celých 200 km jsem jel na kochačku tak 80-120 kmh netrápil jsem to a jen si užíval cestu, že mám zase ROVERA. Podle opotřebení inerieru bych řekl že těch 110000 co má mít najeto je realných. Jedine co mě vadilo , že je rozbitý držák nápojů takže jsem si neměl kam dát kávičku Ale to je asi tak jediná věc která se bude muset shánět po vrakovištích nebo zdejším osazenstvu. Jinak mechanicky to vypadá celkem v pohodě a přesně jak tady někdo psal tepelné štíty jsou na půl spuštěné , Musím vyřešit ty čepy možná dám nová ramena a asi jeden silenblok motoru bude načatý jelikož při startování a chcípnutí je slyšet jak si motor do něčeho klepne než se roztočí ale startuje rychle tak 1 se převalí a jede. Řazení je příjemně přesné v řízení drobné vůle . Sice jsem to dostal na galuskách ale s tím jsem nějak počítal . Stále porovnávám s pašíkem kterého mám , ale je to nesrovnatelné ač je to stejný rok je vidět že byl VW trochu napřed. I když je to rozdíl vyšší střední a střední třídy ve prospěch Rovera je na tom lépe a to nejen prostorově passat, ale to mě nevadí mám zase auto které nebudu muset hledat na parkovišti před Globusem a čekat který stříbrný Passat na mě blikne
Když už jsem tu prudil, tak ať nepůsobím jen jako prudič, tak se upřímně připojuji ke gratulaci k pořízení
Snad tě to auto bude překvapovat víc pozitivně.
Snad tě to auto bude překvapovat víc pozitivně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Do ramen, pokud jsou původní a čepy nejsou v riti nesahej, žádná náhrada nevydrží, co by sis představoval. Maximálně jejich zadní uložení vyměnit. Ale celkově je vyndání ramane slušnej opruz a je třeba si natřikrát zlomit zápěsti a pak točíš šroub konečkama prstů. Žůžo
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Mohlo by to být jen uložením takže se pokusím držet tvé rady a pokud to půjde tak na ramena šahat nebudu
Takže kdo má doma vrak a v něm funkční držák nápojů, který by rád za úplatu přenechal ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Auta mám na díly dvě, ale obě RHD, takže držák na pravý straně není (jako v tvým chybí levej).
Hoď dotaz do inzertní sekce.
Hoď dotaz do inzertní sekce.
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND