Příspěvek
od rudiger1 » čtv srp 07, 2008 15:51
zajtra t.j. v piatok idem v Bratislave k nejakym autoelektrikarom, dufam, ze maju skusenosti aj s rozobratim a vymontovanim motorceka z auta, aby som neobisiel naprazdno. A dufam ze maju dostatocne skusenosti s ventilatormi. Kazdopadne Vam dam hned vediet, ako som dopadol.
Apropo, mam nove skusenosti so servisom DSV v Dunajskej Strede : doteraz bolo vzdy vsetko OK, ale teraz som im dal nainstalovat nove repro do dveri, ako som pisal v inej teme a nedopadlo to dobre. To znamena, ze pri vyssej hlasitosti autoradio strasne seka zvuk, ze sa to vobec neda pocuvat. To som zistil az na ceste domov. Tak som im volal, ze nastala nejaka chyba a co sa nestalo : majprv sa mechanik vyhovaral, ze nemaju s montazou repro skusenosti (naco sa do toho pustali !!!) a ze moze byt silne repro a radio nestiha (blbost!!) . Nakoniec mi povedal ze vyhybky, ktore boli pribalene k repro a davaju sa medzi vyskovy a stredobasovy reproduktor, nenainstalovali, ze nevede,i naco su . Skoro ma porazilo, auto bolo u nich cely den a radio teraz nemozem pouzivat!! A potom vecer som este zistil, ze povodne repro si v servise nechali a nic mi k tomu nepovedali. Takze dost neprijemna skusenost a musim sa tam este vratit, aby mi to dorobili.
Rover 75, 2.0 diesel, r.v. 2000