Problém s motorem
Re: Problém s motorem
Jestli to zítra nebude mít tlaky tak si to asi hodím, žena má pocit že oprava bude stát víc než celé auto. To se nám podařil skvělý kup.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo taky vůbec netuším jak bych před manželkou podobnou situaci obhájil. člověk místo aby se radoval ze změny automobilu tak musí řešit takový problémy.
Přeju mnoho zdaru. Jinak celej motor(bez turba) stojí na vrakáčích tak nějak mezi 30 a 40 tisíci takže oprava snad ani nemůže stát víc než auto... Je mi ale jasný že tohle je fakt malá útěcha.
Přeju mnoho zdaru. Jinak celej motor(bez turba) stojí na vrakáčích tak nějak mezi 30 a 40 tisíci takže oprava snad ani nemůže stát víc než auto... Je mi ale jasný že tohle je fakt malá útěcha.

v tomto vlákne je o oleji do automatu všetko, vrátane niekoľkých / aj mojich/ skúseností
viewtopic.php?f=9&t=342
toto je ten jediný olej: http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-VYK000040
viewtopic.php?f=9&t=342
toto je ten jediný olej: http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-VYK000040
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Díky moc za ten olej. Jinak na roveru je hlava dole a je propálený píst na čtvrtém válci. Na vstřikovače jdou naštěstí koupit jen špičky a zítra začnu shánět píst, kroužky a těsnění pod hlavu.
Ne ze bych byl odbornik ale jsem zvedavy jak budou delat ty rozvody. Radsi bych si koupil druhy motor nez takovy rozkurveny a tenhle nechal na pripadne ND. Stejne si myslim ze cena za opravu bude podobna druhemu motoru.markys9 píše:Díky moc za ten olej. Jinak na roveru je hlava dole a je propálený píst na čtvrtém válci. Na vstřikovače jdou naštěstí koupit jen špičky a zítra začnu shánět píst, kroužky a těsnění pod hlavu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Heh, taky hlasuju pro jinej motor(a ještě ti zbyde plno náhradních dílů na motor). PS v jakým servise ti to dávaj do kupy?
Dej pak vědět kde jsi to všechno splašil,zajímají mě ty špičky vstřikovačů. Čeká mě něco podobného. To si takhle jedu,najednou nějak divně zavibruje motor,za mnou černej kouř,přestalo to táhnout,a dnes ráno nastartuju,chci se rozjet a auto vůbec nereaguje na přidání plynu. U Maredů je to rozkopaný,takže není možnost to v rychlosti opravit. A nemám ani páru čim to může bejt. Nějaké nápady.....? 

R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

-
Nejaky fotky by nebyly? 

-
- Kontaktovat uživatele:
INZER píše:Dej pak vědět kde jsi to všechno splašil,zajímají mě ty špičky vstřikovačů. Čeká mě něco podobného. To si takhle jedu,najednou nějak divně zavibruje motor,za mnou černej kouř,přestalo to táhnout,a dnes ráno nastartuju,chci se rozjet a auto vůbec nereaguje na přidání plynu. U Maredů je to rozkopaný,takže není možnost to v rychlosti opravit. A nemám ani páru čim to může bejt. Nějaké nápady.....?
Prvně odpoj váhu vzduchu. Ty vibrace+kouř jsem zažil taky byla to špatně připojená váha vzduchu dávající nesmysly...
Váhu jsem odpojil jako první věc a vůbec žádná změna.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odpověď:seba píše:Kolik stojí motor z vrakáče?
Tommi_82 píše:... Jinak celej motor(bez turba) stojí na vrakáčích tak nějak mezi 30 a 40 tisíci ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Sebo zavolej Lenham3 ten dováží motory z Anglie za velmi slušný peníz a se zárukou. Teď by měl jet do Anglie tak mu skus zavolat Mob.603476566. Držím paůlce.
Rozvody nejsou až takovej problém, aretační kolík z bloku do setrvačníku, pootočit výfukovou vačkou zpět až se ti uvolní napínák řetězu zaaretuješ ho a povolíš kola vaček a je to, trochu zjednodušeně řečeno samozdřejmě první píst v dolní uvrati a všechno si pořádně značit. jinak pokud bys měl zájem mužu ti to popsat detailněji a nebo dát kontakt na servis kde to zvládnou. a kupovat druhej motor se mi vubec nechce páč nevím co v něm je a při tom všem štěstí co mě potkalo s tímto by byl určitě po smrti, a v tomto vím že bude vše ok.
V Motorcentru v Hulíně, moooc šikovní kluci.Tommi_82 píše:Heh, taky hlasuju pro jinej motor(a ještě ti zbyde plno náhradních dílů na motor). PS v jakým servise ti to dávaj do kupy?