Už je doma!
Re: Už je doma!
ooo gratuluji Jardo ke krasnemu parniku!!!! Taky na ten novej face moc nejsem ale u tebe to vypada v ty stribrny a s tema kolama bajecne, z boku na prvni pohled skoro jako MG ZT-T ve faceliftu.
Pamet na sedacce ridice mam taky. Ulozis pozici tak ze si nastavis sedacku jak potrebujes, zmacknes tlacitko "M" (memory/pamet) a podrzis dlouze jedno z tlacitek ( I. II. III.) na ktere chces pozici sedacky ulozit, az uslysis GONG....hotovo.
Osobne mam nastaveny 3 pozice:
I. do mesta, vysoký sezení s výhledem, sedačka v max vysce.
II. leháro na dálnice, podsunutá a lehce sklopená dozadu, proste si "lehnes", zapnes tempomat, prijemnou music a plujes
III. - sleep & ....
Couvaci asistent: pokud ti ani nepipne tak asi mrtvej nebo odpojenej. Kdyz funguje tak kratce pipne, kdyz ma chybu tak pipne dlouze. Ja mam bohuzel jedno cidlo vadny takze si uzivam dlouhyho pipnuti asi to necham odpojit.
...jo a za 11 dni je Poysdorf...koukej se ukazat
Pamet na sedacce ridice mam taky. Ulozis pozici tak ze si nastavis sedacku jak potrebujes, zmacknes tlacitko "M" (memory/pamet) a podrzis dlouze jedno z tlacitek ( I. II. III.) na ktere chces pozici sedacky ulozit, az uslysis GONG....hotovo.
Osobne mam nastaveny 3 pozice:
I. do mesta, vysoký sezení s výhledem, sedačka v max vysce.
II. leháro na dálnice, podsunutá a lehce sklopená dozadu, proste si "lehnes", zapnes tempomat, prijemnou music a plujes
III. - sleep & ....
Couvaci asistent: pokud ti ani nepipne tak asi mrtvej nebo odpojenej. Kdyz funguje tak kratce pipne, kdyz ma chybu tak pipne dlouze. Ja mam bohuzel jedno cidlo vadny takze si uzivam dlouhyho pipnuti asi to necham odpojit.
...jo a za 11 dni je Poysdorf...koukej se ukazat
Pod spojkovym pedalem je mirospinac kterej je třeba vycvaknout směrem k pedálu. Mel jsem to samy.cvrko píše:Ahoj,taky gratulačka ke koupi a je to fakt moc pěkný autííííí a ten tempomat ti funguje?Mě ne a za boha nemůžu dojít proč.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000
Jeytee Poysdorf asi nedopadne ale na nějakym z tuzemských srazů se určitě ukážu. Jinak už mi fungujou senzory, nic sem s tim nedělal, asi si daly říct
Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04
Kluci,tak to bylo tím senzorem,tempomat jede a funguje super
Rover 75 CDTi r.v. 2005
-
- Kontaktovat uživatele:
ať ti slouží ke spokojenosti.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Congrats Tempomat se hodí kupodivu i na našich dálnicích ... ne vždycky je provoz takový, že má člověk celou cestu na každém nárazníku jednu nazuřenou Fabii Občas ho používám i v obcích, nemusím se pak starat, jestli u toho trotla s mikrovlnkou nejedu náhodou 54.
Dik za tip Maxi, budu si to pamatovat, nastesti vse slape jak ma
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Max80 -- zkusil bych 4 A kdyby přišel jó velký krpál, kam by se ani ropák na 4 nevyškrábal, no tak holt podřadíš, čímž se sice tempomat vypne, ale jede se dál. Ale to je situace, kdy ani s automatem na tempomat nepojedu, to je spíš na krujzování rovinatými vesničkami střediskovými.
-
To thomas je jinej frajer.
Ten si zapnul tempomat i když mě táhnul s 25kou na lanu.
Ten si zapnul tempomat i když mě táhnul s 25kou na lanu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Maxi, máš malou představivost, jezdím po rovnejch obcích na čtverku rychlostí o chloupeček vyšší než je povolená(to ale nesouvisí s tempomatem ). Tempomat v obcích používám nezřídkakdy, ale jedná se buď o rovný vesničky s malým provozem typický příklad je Libina u Šumperka nebo o větší města a jejich vnitřní městské okruhy(naposled třeba noční průjezd v Hradci).
Malý dotaz, jak vyměním žárovky v zadních světlech? Díky moc.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jako u každého jiného auta. Buď máš v kufru u každého světla dekl, který stačí otevřít, nebo je potřeba oddělat v daných místech čalounění (bývá zajištěné plastovými kolíčky, tak opatrně vycvaknout). Potom ze světlometu vyndáš celou konzoli s žárovkami, vyměníš je, konzoli nacvakneš zpět do světla a zakrytuješ (dekl nebo tapec). Nářadí žádné netřeba.
Kdyby to šlo tak jednoduše tak se neptám, asi to u tourera bude jinak než u sedana, nebo špatně hledám
Kluci-poraďte,help.
Dvakrát jsem umyl autíčko Wapkou a zateklo mi dozadu pod nohy na levé straně-okna zavřené,těsnění jsem prošel a nemůžu se dopídit kudy by se tam dostala a nedělalo to,až teď.
Těsnění,něco povolené,ale co?
Dvakrát jsem umyl autíčko Wapkou a zateklo mi dozadu pod nohy na levé straně-okna zavřené,těsnění jsem prošel a nemůžu se dopídit kudy by se tam dostala a nedělalo to,až teď.
Těsnění,něco povolené,ale co?
Rover 75 CDTi r.v. 2005