strierače nejdu - prosím pomoc
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: strierače nejdu - prosím pomoc
Rekl bych ze budes mit problem v body ecu asdi nejaky studenak
Empaticky bych řekl to samé, nebo nějakou oxidaci na kostře, nebo konektoru.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
- Kontaktovat uživatele:
To opravdu vypadá na ukostření motoru stěračů, když stěrače zůstaly uprostřed okna, nebo ještě možná přívod stálýho proudu k motorku
Přátelé stále nestírám, našel jsem dokonce to uzemnění stěračů C0550, pročistil atd.., ale stále nic. Jedině v případě, když rozdělám relátko pod kapotou, které má na starosti stěrače a spojím tam takový kontakt, tak se rozjedou. Ale na páčku prostě nereagujou. ..
(INZER)
(INZER)
R75 cdt
To jsi byl ty, co mi psal s dotazem na opravu jednotky světel?
Ok.... tak to byl někdo jiný.
No jak jsi na tom se zatékáním do auta? Vlhký koberec? Odtokové kanálky protažené?
No jak jsi na tom se zatékáním do auta? Vlhký koberec? Odtokové kanálky protažené?
Všechno suchy, krásně čistý. Dokonce jsem prolez i svazek pod předním podběhem a všechno jak má být. BCU nová, páčka taky, relátka taky..
R75 cdt
Tak to chce udělat diagnostiku. U tak složitého auta to je bez ní nesmysl hledat chyby v elektronice. Lze tam otestovat, jestli jednotka snímá polohu páčky atd. Jednotky komunikují přes společnou sběrnici, takže multimetrem nic nezmůžeš. A páčky nemají pro každou funkci drát, ale mají odporové pole a jednotka zjišťuje polohu páčky podle napětí.