Žárovky na 75 a jejich výměna
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Žárovky na 75 a jejich výměna
Žárovky přišly, denní světla teda nenahraděj. Vypadá to jako by mi ve světlometu svítil vánoční stromeček, což teď o vánocích není k zahození . Zatím jsem to jen na chvilu testll. Motor neběžel, uvidíme jak to bude svítit se zaplým motorem. Jinak po připojení svítila kontrolka štandlicht defekt a ukazovalo to přesně tu stranu. Takže pokud se rozhodnu že to fakt budu používat tak výkonovej odpor bude nutnost. Jinak delší žárovka už by nešla použít takže 27 LED je maximum.
Jinak co se týček kvality, jako techolog SMT musím říct že tohle osazovalo prase a ne SMT automat!!
Ještě to rpozkoumám jak to funguje a kdyžtak si to ručně doosadím místa je tam dost na jednou tolik LEDek. Podívám se jak to zapojený...
Jinak co se týček kvality, jako techolog SMT musím říct že tohle osazovalo prase a ne SMT automat!!
Ještě to rpozkoumám jak to funguje a kdyžtak si to ručně doosadím místa je tam dost na jednou tolik LEDek. Podívám se jak to zapojený...
-
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa já jsem byl v takové euforii že jsem si ani nevšiml že mi místo 9SMD LED poslali 13SMD LED. To jsou blázni. Stěžovat si nebudu, sem si říkal že to je jakýsi dlouhý!! Takže oprava víc než 39 vysocesvítivejch diod se tam nevleze už s touhle délkou jsem tam musel laborovat abych to tam nastrčil.
Ale jinak to nechápu připojil jsem to na 12V na počítači a svítilo to jak vzteklý, měl jsem z toho mžitky a přitom v tom reflektoru to svítilo jak nějaká bludička.
Ale jinak to nechápu připojil jsem to na 12V na počítači a svítilo to jak vzteklý, měl jsem z toho mžitky a přitom v tom reflektoru to svítilo jak nějaká bludička.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ty cervene svorky jsou takove bazmeky, jako psal Fujitsu, po zmacknuti klestema se to jeste jakoby zaklopi/zacvakne a je to pomerne kompaktni ... nicmene z prostorovych duvodu jsem je nakonec vubec nepouzil, nezalomil bych tak ruce.
Jeste jeden poznatek pridam -- kdyz jsem jen nahradil parkovaci zarovky LEDkama a rozsvitil jsem je, tak jsem si vsiml, ze ty diody blikaji ... nesvitily souvisle, ale velmi rychle blikaly. Po pripojeni tech vykonovych odporu uz to nedelaji, sviti dobre.
Jeste jeden poznatek pridam -- kdyz jsem jen nahradil parkovaci zarovky LEDkama a rozsvitil jsem je, tak jsem si vsiml, ze ty diody blikaji ... nesvitily souvisle, ale velmi rychle blikaly. Po pripojeni tech vykonovych odporu uz to nedelaji, sviti dobre.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty mi čteš myšlenky, mě taky blikaly, chtěl jsem se zeptat tak už aspoň vím jak to vyřešit...
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobré deň,
tož sem to přehodil. Hlášku to sice hází ale ona tak do deseti sekund zmizne, takže nevím nevím jestli to budu vůbec řešit. Přes den po městě s tím jezdím jako drak.
Hen só fotke.
Porovnání LEDka versus W5W žárovka
Takhle to vypadá
Na potkávačky(Osrat Najtbrejkr alias Osram Nightbreaker) to ale nemá
tož sem to přehodil. Hlášku to sice hází ale ona tak do deseti sekund zmizne, takže nevím nevím jestli to budu vůbec řešit. Přes den po městě s tím jezdím jako drak.
Hen só fotke.
Porovnání LEDka versus W5W žárovka
Takhle to vypadá
Na potkávačky(Osrat Najtbrejkr alias Osram Nightbreaker) to ale nemá
Dobré dobré a to jsi to dělal v té kose?????
Abych si v tom udělal jasno. To máš jen na denní svícení, nebo i na noc?
-
- Kontaktovat uživatele:
V té kose já debil. V papučích a mikině při -15°C. Fusky jsem z toho měl celý mokrý.
Jezdil jsem s tím dneska po městě i za tmy. Mimoměsto se to ale nedá, protože vidět metr před auto je fakt málo to už by byl extrém.
Za tmy s tím ale jezdit nebudu, jenom přes den.
Policajti maj smolíka, svítit se sice musí ale pokud vím tak klidně mlhovkama nebo parkovačkama.
Jezdil jsem s tím dneska po městě i za tmy. Mimoměsto se to ale nedá, protože vidět metr před auto je fakt málo to už by byl extrém.
Za tmy s tím ale jezdit nebudu, jenom přes den.
Policajti maj smolíka, svítit se sice musí ale pokud vím tak klidně mlhovkama nebo parkovačkama.
- Roman620ti
A až Tě chytnou, nehádej se s něma, jen šáhni do peněženky a řádně poděkuj Když budou chtít, nebudou aspoň muset zbytečně dlouho hledat. Jinak to vypadá moc hezky, nemám rád přídavné denní svícení, dokonce to přímo nesnáším . Takhle v origo lampách to vypadá věru moc pěkně
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš tento odstavec?
Motorové vozidlo musí mít za jízdy rozsvícena obrysová světla a potkávací světla nebo obrysová světla pro denní svícení.
Vím že bych to asi neobhájil, ale zatím se nebojím, až dostanu pokutu, tak napíšu zkušenosti.
Motorové vozidlo musí mít za jízdy rozsvícena obrysová světla a potkávací světla nebo obrysová světla pro denní svícení.
Vím že bych to asi neobhájil, ale zatím se nebojím, až dostanu pokutu, tak napíšu zkušenosti.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Teda na zacatku jsem se trosku lekl, ale na tohle fakt ani nemusim umet moc nemecky
No a Tommi, jeste mi vysvetli jednu vec ... ty LEDky jsou to, co sviti misto hlavnich svetel na prvnich dvou obrazcich? Kam jsi to tam hergot narval? To jsi pak pro treti fotku prehodil za ty Nightbreakery, nebo tam na to mas nekde misto?
No a Tommi, jeste mi vysvetli jednu vec ... ty LEDky jsou to, co sviti misto hlavnich svetel na prvnich dvou obrazcich? Kam jsi to tam hergot narval? To jsi pak pro treti fotku prehodil za ty Nightbreakery, nebo tam na to mas nekde misto?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to jsou parkovačky, ty je máš kvůli xenonům u dálkovejch ale já je mám u potkávacích. Proto jsem tě zmátl.