Můj ROVER
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Můj ROVER
Mimochodem by mě zajímalo, když už konečně uvidíme fotky černýho MG s Brněnskó espezetkó??????
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak ... ne, ze bych uplne zRomanovatel, ale dneska v Brne prsi, tak jsem toho nalesteneho krasavce nechtel tahat po meste. Zitra maji zavreno, tak snad v patek. Zpet k tem lapacum -- dnesni autaky se zasterkama zezadu vypadaji, jako kdyby mely plinky ... to mi nikdo nevymluvi.
1) O zástěrkách si založte nové téma
2) Sem si udělal radost a koupil na ebay nášivku ROVER. Včera došla a cestovala z Číny 8 dní za 86Kč včetně poštovnýho
2) Sem si udělal radost a koupil na ebay nášivku ROVER. Včera došla a cestovala z Číny 8 dní za 86Kč včetně poštovnýho
-
- Kontaktovat uživatele:
Ondro, ty už na tom autě nemáš ty přední zástěrky co měl čert v Mostě?
Keksine, hezký, na čínu fakt pěkný. Už víš kam ji umístíš?
Keksine, hezký, na čínu fakt pěkný. Už víš kam ji umístíš?
Jěště nevím, do srazu dost času. Ještě očekávám dvě britské vlaječky na auto, jak má Max80. Za 4 libry.
- Roman620ti
No ta je teda ale opravdu hezká...úplně jí vidím na koberečkách, ta původní je už taková omšelá A cenovka lidová, ani bych nechtěl znát výrobní cenu, chudáci čiňani
2x Rover 620ti
Sakra vy máte ale starosti !
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ale mam, akorat to nejsou tak uplne zasterky ... psal jsem to tady uz nekde. Couha to jen par centimetru a je to spis jako prodlouzeny plast z podbehu.Tommi_82 píše:Ondro, ty už na tom autě nemáš ty přední zástěrky co měl čert v Mostě?
-
- Kontaktovat uživatele:
No ale hodí se to. Za předníma kolama to bejvá víc zahvízdaný než za zadníma... Myslím hlavně jako z boku kastle..
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Akorat to musi byt trochu decentni ... zadne lapace, ktere presahuji tak, ze proplesknou i male deti kolem cesty.
Tak můj Rover 75 měl právě dvouleté výročí pobytu na území ČR a 8 let od uvedení do provozu. Tak dostal novou technickou+emise, na STK řekli, že má bebino na silentbloku. Tak jsem mu k výročí koupil nové silentbloky a ramena, vlaječku na okno, kšiltovku s logem (ta je pro mě, byla zadarmo) a plnou nádrž dobrého papání.
Ahoj. Jak se prosím tě dá sehnat ta kšiltovka ?
Na ebay, 2ks = 28kč + cca 120kč poštovný.
Tak dnes proběhla výměna ramen a silentbloků a bude pokoj na 200 000km