Přírůstek do rodiny
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přírůstek do rodiny
S velkou pravděpodobností to budeš mít lepší, než ty KYB.
Ten Sach je takový měkčí. Tak uvidíme. Zatím mám vyměněný jen jeden. Zradila technika,
A teď taková otázka. Kdybych chtěl vyměnit olej v převodovce, tak potřebuji 2L oleje MTF 94. To už vím. Jen jsem nikde nezjistil, jaké těsnění je na tom vypouštěcím a nalévacím šroubu. Nevíte někdo?

A teď taková otázka. Kdybych chtěl vyměnit olej v převodovce, tak potřebuji 2L oleje MTF 94. To už vím. Jen jsem nikde nezjistil, jaké těsnění je na tom vypouštěcím a nalévacím šroubu. Nevíte někdo?

Rover 416 . Rover 75 2.0 CDT
Zajdi do mototechny a kup podložky pod vypouštěcí šrouby... mají různé rozměry, tak prostě kup od každého něco
Zas tolikrát jsem s olejem na převodovce nedělal, ale já si ani nevybavuji, že by tam nějaké těsnění bylo.
Jinak místo originálního MTF 94 lze nalít od Millera toto https://maziva.heureka.cz/millers-oils- ... e/#section .... je to specifikací to samé, plus mírně vylepšené, takže by to mohlo převodovce ještě pomoct. Já to do své převodovky leju.

Jinak místo originálního MTF 94 lze nalít od Millera toto https://maziva.heureka.cz/millers-oils- ... e/#section .... je to specifikací to samé, plus mírně vylepšené, takže by to mohlo převodovce ještě pomoct. Já to do své převodovky leju.
Nějaké těsnění tam je. Sice je to fotka z MG ZT 120, ale to by mohlo být podobné.

To nebude originál...
Hele.... na Rimmerech tam těsnění nemají https://rimmerbros.com/Item--i-GRID999750 .... ještě bych se mohl podívat do Rave.
Záleží na tom, jestli v nějakém servisním intervalu se vůbec výměna oleje řešila, protože pokud ne, tak bych se nedivil, kdyby se ve výrobě ty šrouby dávaly na tekuté těsnění.
Asi bych to neřešil. Buď na tom šroubu něco bude, nebo ne. Vrátíš ho zpět a uvidíš. Maximálně to bude mírně sáknout a kdyby tě to moc tankovalo, tak se dí šroub mírně povolit a namotat tam instalatérské těsnění.
Hele.... na Rimmerech tam těsnění nemají https://rimmerbros.com/Item--i-GRID999750 .... ještě bych se mohl podívat do Rave.
Záleží na tom, jestli v nějakém servisním intervalu se vůbec výměna oleje řešila, protože pokud ne, tak bych se nedivil, kdyby se ve výrobě ty šrouby dávaly na tekuté těsnění.
Asi bych to neřešil. Buď na tom šroubu něco bude, nebo ne. Vrátíš ho zpět a uvidíš. Maximálně to bude mírně sáknout a kdyby tě to moc tankovalo, tak se dí šroub mírně povolit a namotat tam instalatérské těsnění.
Aha. Ono tam opravdu nic není.
Myslíš dát tam kousek teflonové pásky?
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
- djmicho
- Kontaktovat uživatele:
Tekuté těsnění na závity tam stačí 

Provozovatel maloobjemového dieslu (3222ccm)
Ano, teflonová páska... ale jak píšou kluci, potvrdili to, co jsem říkal. Neřeš to 

Tak olej už je na cestě a než abych udělal nějakou chybu tak se ujistím, že to budu dělat správně.
Šroubem č.1 olej vypustím, a č.2 napustím nový?
-
- Kontaktovat uživatele:
Trefil jsi to napoprvý 

Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
Jinak tyče stabilizátoru meyle hd namontovány při 277082km. 

Přišel jsem na to, že minulý majitel měl asi příliš silného mechanika. Takto vypadají zátky na převodovce.
Bojím se, že když je povolím, tak už je nedotáhnu. Neví někdo, kde seženu dvě ucpávky? Na Rimmerech už nejsou.
Navařit matici a je to....
Nedotahuje se to nijak morbidně.