Můj ROVER
Re: Můj ROVER
Jseš optimista. Věříš těm km na našich silnicích? -- Chtěl bych touto cestou požádat všechny členy , jestli někdo nemá plastový panýlek okolo řadící páky v imitaci dřeva na 620cítku? Děkuji předem všem.
Tak jsem si udělal radost a koupil si u Mirka1234 držák nápojů u šoféra . Bral jsem jeden pro otce (ten u spolujezdce), tak bylo poštovný fifty fifty. Vím, že zavazí když je otevřenej, ale za tu cenu to nešlo odolat
Hoši normálně mě včera začal zničehonic teploměr venkovní teploty ukazovat ve Farenhaitech.Jak to dát zpátky,připojením testbookem?
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice offtopic, ale přepneš to tím tlačítkem C/F na klimatizaci který vidíš na té fotce nad tvým příspěvkem.
Keksine, gratulace.
Keksine, gratulace.
No jo vidíš jak jsem starej,tak jsem blbej.Jenže já na to bez brýlí nevidím a nikdy se mě to nestalo až včera.Vezl jsem velmi dlouhýho spolujezdce a bylo to.Dík.
-
- Kontaktovat uživatele:
Není zač.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
donutil -- ta dlouhonoha blondyna, ze jo?
jako myslíš že jsem blbej jak blondýna?AnderN píše:donutil -- ta dlouhonoha blondyna, ze jo?
Jak pozeram Vase interiery tak som asi jediny co ma popraskany lak na drevenom oblozeni,pred spolujazdcom,aj pod hodinami,nechapem jak sa to predchadzajucemu majitelovi podarilo .....
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv, myslel jsem toho velmi dlouheho spolujezdce ...donutil píše:jako myslíš že jsem blbej jak blondýna?
-
- Kontaktovat uživatele:
No hele já zas mám popraskanej lak na řadící páce. Naštěstí díky té Keksinové fotce už vím komu to na příštím sraze na tajňocha vyměním...
Už mám trochu poškrabanou kůži na páce a časem bude nová, s dřevěným dekorem.
Tak včera můj Bobánek dostal nový přední brzdy (kotouče+destičky) a hned je o pět let mladší Před srazem ještě napucovat a bude zase jako miminko.
Tak jsem nechal namontovat nový přední tyčky stabilizátoru, čepy řízení, nechal udělat geometrii náprav, přezut na zimní kola a hurá na dalších 200000km
-
Ahoj, moc krásný autíčko. Už delší čas koukám na net s tím, že bych si chtěl takovýho krasavce taky pořídit. Bohužel jsem trochu na rozpacích, protože mě odrazuje spousta známých, abych si ho nekupoval kvůli nespolehlivosti motorům a poruchovosti. Nicméně si ho chci stejně pořídit. Byla by nějaká rada jaký motor nekupovat či čemu se vyhnout?
díky moc
Martin
díky moc
Martin