Narazil jsem na inzerát na bazoši. Soukromej dovoz z rakouska, podle fotek vypadal pěkně, tak jsem ho jeli obhlídnout, a protože to bylo 300 km (u Moravskejch Budějovic) tak už jsem tam jeli s tím, že pokud nebude nějakej zásadní problém, odjedem s ním (manžeka pár dní před odjezdem byla nedočkavější než já). No problém nebyl (když nepočítám problém s nalezením nějaký rozbitý cesty, aby se otestoval podvozek, prostě tam maj asi lepší silnice než u nás) tak je mazlík doma.
Manželka je nadšená, já taky. Auto je v kůži, elektrický sedačky (bez paměti), oproti ZTT je to koráb... Je tam nějak chudá muzika, sice Highline s navigací, ale bez CD měniče a bez subwooferu, takže zvuk nic moc (Becker v 45 s origo roveráckejma reprákama hraje o level vejš). Měnič zkusím dodělat...
Čeká mně kontrola popřípadě výměna filtrů, oleje, opravit spínač zpátečky. EGR ventil docela čistej a funkční. Plastový prahový lišty, který tam přišrouboval rakouskej zemědělec vrutama na plochej šroubovák s asi centimetrovou hlavou už jsou vyměněný (aspoň že nacpal do děr po příchytech hmoždinky a nenarval samořezky skrz práh...)
Díky všem, který jsem otravoval s radama ohledně nafťáka před nákupem

Cesta domů Ten zadek je prostě bomba...