Kadial natiahnuť káble k subwooferu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Kadial natiahnuť káble k subwooferu?
Páni, mám taký malý problém. Dnes som namontoval do kufra zosiľňovač a subwoofer a neviem kade dostať elektriku do kufra. Nemožem sklopiť zadné sedačky, dajú sa vobec? Alebo ak máte ťahané nejaké káble do kufra, tak kadiaľ? Ďakujem...
Rover 75 2,0CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kadial natiahnuť káble k subwooferu?
Aj mna by toto zaujimalo, hlavne kadial prejst od baterky do interieru.
ROVER 75 TOURER CDTi

- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Nejrychleji např. kolem kardanu volantu nebo kolem trubek klimy. Nejprofesionálněji : Prostrčit to přes svazek káblů. Je to sice pracné, ale možné. 
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ja som si dodatočne montoval Harman Kardon a kable som tahal od radia k zosilovaču ktory je v zadnom kufri na pravo pod CD meničom. Vlastne kable k zosilovaču som tahal vedla tych k meniču. Musel som ale odmontovat zadne sedačky a pravu stranu interieru, aby som sa dostal pod tapacir. Kable k subwoferu uz isli len od zosilovača v kufri cize to je len pod pravym tapacirom v kufri. Toto je ale origo montaz,kde subwofer vlastne ani nie je subwofer ale len taka plastova basova ozvučnica, pokial mas iny aktivny subwofer tak zapojenie od baterky asi tak ako pisu vyssie.
Keď musíš, tak musíš.
JAGUAR S-type 2,7d V6 Sport
JAGUAR S-type 2,7d V6 Sport
-
- Kontaktovat uživatele:
uz som vyriesil. tahal som nalavo pod volantom vedla zvazku kablov je diera nevyuzita a ide do prietoru nad koleso nad podblatnik. a tadial som presiel ku baterke. Pridam foto neskor.
ROVER 75 TOURER CDTi