Kočárek a R75 sedan
Re: Kočárek a R75 sedan
Osobne som niesol Inglesina Classic-hlboký kočík v kufri 75 ky sedan.Vanička na jednej strane a podvozok na druhej strane kufra krásne sa to vošlo.Podotýkam,že to je dosť veľký klasický hlboký kočík,nie bugina.Tak som teda rád,že som Vám pomohol k Roveru:-)
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
nekde jsem tu snad cetl, ze se do tohohle kufru vejdou 4 zimni pneu + dve krosny celkem bez problemu
takze kocarek (skladaci) by nemel byt zadny problem.

75 2.0 CDT
Jee tohle by me presne zajimalo u R600 a R45 sedan 

Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04
me taky ale neodpovedel nikdo pred pulrokem neodpovi asi ani ted 

Rover 220 Sdi (99)
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
-
- Kontaktovat uživatele:
Takovýhle otázky taky nejsou moc rozumný. Kdo si koupí sedana, musí vybírat takovej kočárek aby se mu tam vlezl(Můj švagr bez problémů vozil kočárek vepředu v kufru ve škodě 120, musel ale pořádně vybírat kočárek). Co ti pomůže že ti někdo napíše že se mu tam jeho kočárek vleze, když ty si pak koupíš jinej a ten se ti tam nevleze. Rukama mi prošlo dost kočárků a každej byl jinak skladnej.
Kdo chce mít jistotu ať si koupí TOURERA. Mě se tam vleze každej kočárek.
Mě se taky líbil sedan ale kvůli kočárkům a rodině jsem šel do Tourera. Byl to jedinej důvod proč jsem do něj šel ale taky měl velkou prioritu, takže bylo jasno.
Kdo chce mít jistotu ať si koupí TOURERA. Mě se tam vleze každej kočárek.
Mě se taky líbil sedan ale kvůli kočárkům a rodině jsem šel do Tourera. Byl to jedinej důvod proč jsem do něj šel ale taky měl velkou prioritu, takže bylo jasno.
V jednej z prvých anglických recenzíí na Rover 75 písali s typickým britským humorom, že: "children and pets" sa do Roveru 75 nehodia, lebo by poškodili pekný interiér...
Rover 75 2,0 V6 Silverstone Edition
-
- Kontaktovat uživatele:
To je výhoda sedanu, že to je odhlučněný, já v toureru to mám oddělený jen síťkou. Takže řev dětí v kufru by mě rušil při poslechu rádia.