Nový rover v SR
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový rover v SR
..krása!!! ..je z Čech , zdá se..
Moc a moc gratuluji, hodně radosti s Roverkem přeji
Moc a moc gratuluji, hodně radosti s Roverkem přeji
Ano je od vas z ciech, v SR nemali na sklade ziadny v tmavej farbe . UZ som aj absolvoval výmenu ziarovky v prednom svetle, po par minutach a doskriabanych rukach som si dal rukavice a potom to akosi islo
-
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju!! Mě se líbí! Krásně umytej a naleštěnej. To ten můj pod tou hromadou sněhu moc čistej není...
Je pěknej, moc pěknej, skoro jako můj . Nafoť ještě interiér.
Vidíte ty zadní a legantní křivky R75. Je to jak kdyby někdo kopíroval ženské pozadí. Kdo navrhl R75, byl nejspíš velký znalec ženského pozadí KRÁSA
Ahoj, mam striekat asi klasicky s packou na ostrek celneho skla nie? Maju byt zasvietene aj svetla?Jeytee píše:Taktez gratuluji, mas dobry vkus
Pak napis jestli jdou ostrikovace svetel alebo nie..
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Keksin píše:Vidíte ty zadní a legantní křivky R75. Je to jak kdyby někdo kopíroval ženské pozadí. Kdo navrhl R75, byl nejspíš velký znalec ženského pozadí KRÁSA
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Fakt pěkný a parádně naleštěný. Zítra přijeď do tých Klobůk. Ať máš aj Fotky zapraseného rovříka od soli a břečky.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Gratulujem, odkial si?
P.
P.
ex - R 75 CDT 2000
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
-
- Kontaktovat uživatele:
Na to pátý ostříknutí bych se vyprd. Pro otestování normálně zapni světla a páčku drž směrem k sobě aspoň 10 sekund. Do deseti vteřin nepřetržitýho stříkání a stírání čelního skla by to mělo ostříknout i světla. Mnoho zdaru ale věřte mi že není o co stát.Jeytee píše:Ahoj, ptam se proto ze jsem taky cerstvy vlastnik Rovera 75 a me ostrikovace svetel nefunguji, bud z duvodu ze je predchozi majitel odpojil protoze odcerpavaji prej docela hodne ostrik kapaliny a nebo mam nekde zavadu.
Ostrikovace by ti mely ostrikovat svetla po kazdem 5tem ostriknuti celniho skla a samozrejme pri rozsvicenych svetlech.
Trysky by mely vodu prej ohrat a poradne natlakovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Veľmi pekná R75, gratulujem.Aj ja už začínam pokukovať po R75 ,ale momentálne sa nám stavia byt,tak peniaze na iné auto nie su. Jedine, že by som vyhral LOTTO.
Rover 45 2.0, r.v.2001, strieborna metaliza
re: petbab - som z prešova, a čo som si tu čital forum tak asi sme sa stretli pri hale kde som bol pozerat tvoju 75
re: jeytee - ostrekovace samozrejme nejdu pravdu povediac aj po skusenostiach s inymi autami s ostrekovačmi by som sa skor divil keby isli
Dakujem vsetkym za odpovede... Auto je v OK jedine co ma prekvapilo vcera vecer bol ze teply mi nenastartoval, ked vychladol vsetko OK... Dnes som ho startoval asi 5-6x zaial bez problemov spolieham sa na to ze to je to cidlo vacky. A nejde mi dialkovy central, s klucom je vsetko OK, baterie v klucoch su dobre.
re: jeytee - ostrekovace samozrejme nejdu pravdu povediac aj po skusenostiach s inymi autami s ostrekovačmi by som sa skor divil keby isli
Dakujem vsetkym za odpovede... Auto je v OK jedine co ma prekvapilo vcera vecer bol ze teply mi nenastartoval, ked vychladol vsetko OK... Dnes som ho startoval asi 5-6x zaial bez problemov spolieham sa na to ze to je to cidlo vacky. A nejde mi dialkovy central, s klucom je vsetko OK, baterie v klucoch su dobre.
Ahoj,pekna 75,vela spokojnych km prajem...K tomu dialkovemu,pravdebodobne budes mat vymackane tie spinace na otvaranie a zatvaranie auta.Rover to dost nestastne vymyslel aspon pre mna...