podavaci palivove cerpadlo na naftu nefunguje
podavaci palivove cerpadlo na naftu nefunguje
prestalo davat naftu do filtru po zapnuti klicku ma to nekde pojistku udalo to po tech mrazech
Re: podavaci palivove cerpadlo na naftu nefunguje
Mely by tam byt 2. Jedno v nadrzi a jedno u baterky. Bylo by dobre zjistit ktere je spatne. To v nadrzi se da nahradit z Peugeotu a to vedle baterky se da bez problemu koupit. Pojistky jsou mezi pojistkama.
75 2.0 CDTi Tourer http://www.the75andztclub.co.uk/
zejtra se do toho dam a dam vedet vcem je problem zatim dekuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Není v tom filtru zamrzlá voda?
Čerpadlo v motorovém prostoru je slyšet po zapnutí klíčku do polohy II. Když na něj šáhneš rukou, je i cítit, když běží. Měl jsem s ním taky problém. Už jsem se chystal objednat nové. Problém byl ale v konektoru čerpadla - byl zoxidovaný kontakt. Stačilo vyčistit, prostříknout kontaktolem a šlape.
Stanik ROVER 75 CDT (do 02 2010), JAGUAR S-TYPE 4.0 V8 (od 02 2010 do 06 2013), BMW E91 (od 05 2013)
zavada odstranena nove cerpadlo pred filtrem projevovalo se to uz dele neslo to do otacek a spatne to chytalo cena 5450 kc a jede jako dabel
Nechcem zakladat novu temu, tak to pisem tu, stalo sa niekomu ze by odislo aj cerpadlo v nadrzi, a vsade som cital ze sa da nahradit z peugeota, ale neviete z akeho? Dakujem
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tak už čerpadlo řeším taky Zkusím Stanikovu zkušenost..ale nějak v kostech cítím že to je na nové čerpadlo..
-
- Kontaktovat uživatele:
Se mi nechce věřit že by to tak moc odcházelo... Věřím a doufám že to jsou jen kontakty...
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Všechno se vším Tommi, Tourer bude mí už 200tkm, mrazy,.. ale zítra na to hned půjdu, to víš že mi to taky nedá spát
-
- Kontaktovat uživatele:
200 tisíc to je pro tourerka sotva poločas, určitě se těší na zbylou větší půli svého životního zápasu...
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tak to určitě ano ...ale bůhví jak se k němu přede mnou chovali..
No tak tu bolo kdesi pisane o dvoch cerpadlach ale dnes som zistil ze v nadrzi nie je cerpadlo, je tam len saci kos, plavak a take veci... mne tiez odislo to cerpadlo, skusal som kontakty a kable, cerpadlo sa tvarilo ze je to OK islo to 1/2h na volnobeh a zdochlo... neviem ako v CZ ale v SR som pozhanal nove za 159,-€ vie niekto o niecom lacnejsom?
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Peter ty už jsi ho koupil,viď..podle ceny je to originál? Vychází mi to tak..
..dám sem po dořešení veškeré zkušenosti,ceny i nabídky které jsem na čerpadlo dostala..
..dám sem po dořešení veškeré zkušenosti,ceny i nabídky které jsem na čerpadlo dostala..
-
Je to tak. Je to další věc ze stejné řady běžných závad R75: spojkový válec, ventilátor, čerpadla - hlavně nafta, sem tam benzín.Tommi_82 píše:Se mi nechce věřit že by to tak moc odcházelo... Věřím a doufám že to jsou jen kontakty...
Malinko se tomu dá předejít: Mít v nádrži pořád alespoň 1/2 nádrže a víc. Takže kdo jezdí s prázdnou, má větší pravděpodobnost. U naftového Range Roveru 2,5DSE do 2001 a Discovery II. TD5 je to chronické, u Audi A8 se to taky stane, pokud se jezdí s prázdnou