barva na opravu kožených sadaček a volantu
barva na opravu kožených sadaček a volantu
Nedávno jsem tady na fóru četl, že existuje ňáká barva no opravu koženého interiéru a ať sa snažím jak sa snažím, nemužu to najit. Nevzpomínáte si někdo pod jakým předmětem je to schovaný? Psalo sa tam, že stačí znát odstín barvy intreriéru a že sa to dá objednat z Anglie.
Díky moc
Norbert
Díky moc
Norbert
-
Re: barva na opravu kožených sadaček a volantu
Moc děkuji, ale bohužel ten odkaz na položku v ebay už není živej (item is not available). Nevíte někdo jaké má ta sada barev obchodní označení?
Norbert
Norbert
řekl bych, že to bylo tohle: http://cgi.ebay.co.uk/Leather-dye-for-R ... 3a57e45234
ano, to je presne ona, mám s tým osobné skúsenosti, super
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Prosím neměl by někdo nějakou zbylou lahvičku té barvy na opravu toho volantu..? Rád zaplatím.. Je to taková béžová barva.. Neumím objednávat přes ten e-bay, tak proto se ptám.. Nebo kdyby to někdo objednával, tak mi určitě řekněte.. Ten můj volant fakt kazí tu atmosféru v autě..
Děkuji

Mám asi pol flaštičky, keby si mal cestu okolo, za cca hodinu a pol by si to mal spravené a usušené fénom.Toľko by som ti vedel pomôcť, ak máš tú bledšiu béžovú.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Díky Díky.. A odkavaď jsi..?
Slovensko,Galanta /cca 45 km ob Bratislavy/
termálne kúpalisko Diakovce-nič Ti to nehovorí?
termálne kúpalisko Diakovce-nič Ti to nehovorí?
Promiň "Undy" že odpísám až tak dlouho, ale práce volala.. No cestu asi mít jen tak nebudu.. Ale nechtěl by jsi tu lahvičku prodat..? A poslat mi ji na dobírku..?
Bohužiaľ, som pesimista, ešte ju budem určite potrebovať 

dostala se mi do rukou barva na opravu volantu... poradil by někdo technologický postup před nanesením barvy? (co, jak, čím očistit, atd) díky
pořádně odmastit a nanést barvu kouskem molitanu, nebo plochým štětečkem.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

Tak barva mi vyschla a nějak už není k sehnání. Nemá někdo nápad na alternativu opravy sandstone volantu?
R75 cdt
Tak jsem trochu pátral, až jsem se dopátral. Kdo by měl zájem, objednejte zde : https://www.autolaky-eshop.com/kontakt. Barva má označení VV.BNK191219. Cena kolem 300 plus pošta. Poslal jsem jim vzorek toho zbytečku co jsem ještě měl a podle toho to namíchali. Umí i ve spreji, ale to se mi zdálo zbytečný. Výsledek je suprovej. Volant řádně odmastit(použil jsem sprej na váhu vzduchu), vyhladit 300" šmirglem, znova odmastit, páskou zakrejt dřevo a nanášíme. Dal jsem dvě vrstvy. Za hodinku to bylo suchý.
R75 cdt