ABS, airbag, svetla
ABS, airbag, svetla
Zdravim vas!Nedavno som si kupil rover 75 2.0cdt som z neho napichany, famozne auto, krasna bordova metaliza, 102 000 mil, mam to na anglicku stranu pretoze som v anglicku a pracujem tu,takze ma to ani vela nevyslo..;)Mam ho dva tyzdne a stalo sa mi toto.Prvykrat my svietilo na prisrojovke svetielko ziarovky ktore znamena vypalenu ziarovku, tak som skontroloval vsetky vonkajsie ziarovky a vsetky fungovali a asi za dva dni mi to svetielko prestalo svietit.Asi dvakrat mi tak zasvietil aj airbag a potom mi tiez o nejaky den alebo dva prestal svietit.Ale najviac som sa zlakol ked mi zacalo svietit ABS, tak som ho vyskusal rozbehol som to asi na 50, prudko zabrzdil a vazne nefungovalo.Dnes mi prestalo svietit na pristrojovke ABS tak som to zasa vyskusal tak isto a normalne fungovalo.Co to je?To auto sa opravuje samo?Mate niekto skusenost?Diki!
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ABS, airbag, svetla
To nevypadá nadějně, začíná ti asi divočit elektrika. Ale mě se ještě nikdy nic takovýho nepřihodilo, tak neporadím.
Vedle nebo pod kastlíkem baterky je takovej štekr a vede z něho mnoho drátků. Podívej se jestli není špatně přidělanej,může tam totiž cosi probíjet,palubka ti hází nesmysly a to ani diagnostika nepozná. Měl jsem nemlich to samý a už je to ok.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

Auto se opravuje samo
to bylo dobrý 

Pokud svítí AirBag,žárovka,ABS - je něco v nepořadku na lince CAN-BUS

2,0 V6 automat r.v. 2001