Mam dalsi problem s dverami (vodicove). Rano som otvril auto (-2 C) a ked som chcel zatvorit dvere, tak uz to neslo, prosto sa bez zacvaknutia stale otvarali. Celkom slusne mi to skomplikovalo denny program. Najhorsia na tom bola ta zufalost, ze som nevedel fakt co robit, nechat auto s otvorenymi dverami na sidlisku, to by neslo

Pred casom sa mi to za silnych mrazov par krat stalo, ale ked som zo 10 krat zabuchol dvere, nakoniec to zaskocilo. No dnes ani velka zima nebola a nic. Nakoniec som poriadne zmrzol, asi 10,000 x buchol dvermi a nakoniec to zaskocilo. Auto som zavrel a neodvazim sa ho znova otvarat

Neviete poradit co s tym?
Zamok by to asi nemal byt. Menil som ho pred 1/2 rokom a central zaskakuje a vyskakuje ako ma.
Fakt ma to dost s...e . To auto mam fakt rad, ale dnes rano som ho mal chut zosrotovat.
Narychlo som k tomuto na fore nenasiel vlakno, nevedeli by ste mi niekto poradit? JE to nejaka prkotina v zmysle premazat to na vhodnom mieste? Ten znamy nezaskakujuci zobacik v zamku by to tiez asi nemal byt (kvoli nemu neotvaram jedny zadne dvere), lebo sa tie dvere nakoniec zatvorili.
Vopred veeeeeeeelka vdaka za rady. .
MAm aj dalsi problem s dverami - ale to snad niekedy neskor (druhe zadne dvere obcas funguju a obcas nie - neotvoria sa ani zvnutra ani zvonku

Peter