Kontrolka nezapnutého pásu
Kontrolka nezapnutého pásu
Dneska jsem seděl v autě a jak svítilo slunce na přístrojovku, všiml jsem si, že tam je ikonka pásu. Uvědomil jsem si, že když nemám zaplý pás, tak nikde nic nesvítí ani nepípá. To tohle auto fakt nemá ? Pod sedačkou je sice jeden káblík vypojenej, ale není kam zapojit. Jinak vše funguje...
Rover 75 1,8 2004
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka nezapnutého pásu
Nemá.
Neviděl jsi spíš na sluníčku nasvícenou kontrolku airbagu s pásem (panáček s airbagem a pásem přes sebe)? To je signalizace patřící k airbagu. Tato kontrolka mi svítila když mi při nehodě vylétly právě pyro patrony v pásech...
Neviděl jsi spíš na sluníčku nasvícenou kontrolku airbagu s pásem (panáček s airbagem a pásem přes sebe)? To je signalizace patřící k airbagu. Tato kontrolka mi svítila když mi při nehodě vylétly právě pyro patrony v pásech...
tak tak...
no dle manualu to ma ...ale taky mi nefunguje ale myslim ze se v manualu pise ze zalezi jak je to nastaveno......
Uploaded with ImageShack.us
-peace and love-
-
- Kontaktovat uživatele:
HM zajímavý, taky se musím mrknout. Něco se mi mate jako že mi to tam svítí, ale fakt z hlavy nevím.
-
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem se díval, airbag svítí chvíli při zapnutí zapalování ale ty kontrolka pásu nesvítí vůbec(nebo až od rychlosti u které je nemyslitelné že bych jí jel bez pásu), každopádně to mi absolutně nevadí, takový kontrolky nepotřebuju, to je stejně užitečný, jako by mě indikovala kontrolka že mám zaplý stěrače nebo tak něco...