Zase topení
Zase topení
Zdravím rouvráci.
mám problém, netopím. týpek v servisu mi řekl že to muže bejt nějakej ventil kterej pouští teplou vodu do topení. Jen pro info jsem volal ještě známýmu, tak na to kouknul ( auto zahřátý, a vše ok, voda atd, ale stejně to netopilo) neměl čas tak mi říkal že to bude asi tím ventilem, že ho nemuže hledat, tak ať zjistím kde je... Tak se obracím na vás. Poradíte mi?
Díky moc!!!!
mám problém, netopím. týpek v servisu mi řekl že to muže bejt nějakej ventil kterej pouští teplou vodu do topení. Jen pro info jsem volal ještě známýmu, tak na to kouknul ( auto zahřátý, a vše ok, voda atd, ale stejně to netopilo) neměl čas tak mi říkal že to bude asi tím ventilem, že ho nemuže hledat, tak ať zjistím kde je... Tak se obracím na vás. Poradíte mi?
Díky moc!!!!
Re: Zase topení
jo jinak mám ROVER 75 2,5 V6
no tak ted je změna.... jedu, a prijedu na krizovatku, a najednou se mi rozhučí sahara tak dojedu na místo určení a koukám a z nádobky mi valí voda. Těsnění pod hlavou je dělaný před týdnem. Může to být tím radiatorem??? díky za odpověď
-
- Kontaktovat uživatele:
těsnění pod hlavou nebo špatně odvzdušněný.
tak jsem se dostal k radiatoru a saham na trubky a jsou teply... ale kdyz v motoru sahnu na trubku od radiatoru tak jsou prazdny a voda tam neni.. ja se s toho zvencnu
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi to neni správně odvzdušněný
tak radiator jsem mel ted venku a je dobrej.. zkousel jsem to podle toho navodu. hreje, vsechno... ale proste to porad netopi tak nevim.. myslite ze ta hlava? ze to udelal na hovno?
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
a jak je na tom rucicka na teplote?Muze byt spatny ventilator a nezapne pri prvni poloze ,poradne odvzdusnit a pak zkouset ,co to delalo nez jsi menil tesneni pod hlevou?
to delalo to samy.. a tvrdil ze to je tim. tak sem to nechal vymenit. a ted koukam do nadrzky a je tam emulze a pod vikem na olej taky... tak jestli to neni jeste horsi jak predtim
-
vypada to asi na prasklou hlavu,tlakoval je vubec kdyz je mel dole?odkud jsi?
tak to ja nevim... jsem z jihlavy... a jestli me chcete poslat k hosovi tak je to v jihlave nejdrazsi servis
jezisi hlava? to neeeee
-
nebo taky blok ale nechci te strasit,ale u techto motoru je to bezne