jsem čerstvým majitelem krásného Rovera 75 2.0 V6

Do auta jsem se zamiloval na první pohled...při první svezení se ve mě odehrávali smíšené pocity..."jsem mladej kluk a to auto vůbec nejede od spodu, ale kam spěchat, vždyť si v tom autě připadám jak pán. Ani rádio si nechci pustit, žádný hluk, necítím žádný díry...to auto mě mění...." a do jistý míry změnilo. Až po koupi jsem si uvědomil, ale vždyť jsem si o autu nepřečetl žádné recenze, co je to za značku Rover? Pak jsem začal zjišťovat, že už automobilka neexistuje a že 2.0 je špatná volba, lepší 1.8, nebo už teda 2.5...Ale já v něj věřím....Je krásnej...
Potom jsem objevil tento klub a forum a jsem ještě víc klidnej a v bezpečí, protože už jsem měl tu čest se přesvědčit, že tu jsou dobrý lidi na které se dá spolehnout...díky
Mám na Vás pár otázek kolegové:
-prosakuje mi olej ve spoji převodovky a taky mezi převodovkou a motorem (to asi nebude už převodovej olej? nebo může být?), co s tím? Poradili mi v Auto Kelly tam nalít nějaký přípravek do převodovky a prej to utěsní? A kudy se nalejva olej do převodovky prosím?
-při větších rychlostech kolem 180-200 je slyšet nějaký divný zvuk, nevíte co to může být-takové jakoby pískání kolem palubovky?-když uberu, tak to přestane..., asi nějakej vítr do větráku, nebo něco podobnýho?!:D
- na couvacích senzorech mám taky ty puchejřky a pořád při zpátečce mi to řve...Fakt to mám oškrábat šroubovákem?:) a natřít opět barvou?
- Poradíte mi prosím jak se správně starat o tu kůži?
- A podle jakého kodu je barva na prahách? Nebo co je to za přesnou barvu?
Díky moc za případné odpověďi.