Kit sání
Kit sání
Jestli to uz nekde je tak se omluvam. Kdesi, nevim kde uz jsem cetl ze sani u 2.0CDT je poddimenzovane, mate nekdo zkusenost s temihle tuningovymi kity? Nasel sem na ebay tohle http://viewitem.eim.ebay.cz/ROVER-75-UN ... 15730/item a pak u nas jeste tohle http://tuning.autodoplnky.cz/air-intake ... s159218923 Myslite ze to muze mit vliv na chod motoru? Jestli sem placl nejakou blbost, tak se predem omlouvam
Re: Kit sání
.... prosim te jen to ne... Jsou to vyhozene penize a u dieselu dvojnasob....
pobavilo mě to co nabízejí na těch českých stránkách, ta vrtulka je fakt srandovní.
Věř mi, že na to jak ti to jezdí má větší vliv kondice turba, váhy vzduchu a vstřiků. Dobře i kdyby sis s tím pohrál a měl tam větší mezichladič stlačenýho vzduchu, tepelně odizolované sání atd. tak když budu přehánět 7% + výkonu u motoru 85kW jestli se nepletu? na co?
Výhodou tohodle motoru je spotřeba, životnost. Smutnou pravdou je, že utratíš hodně peněz se zanedbatelným efektem. Ale může se ti podařit i opačný výsledek pokud koupíš "povedený" bast kit.
Tyhle peníze bych radši investoval do častějších výměn kvalitního motorového oleje.
Věř mi, že na to jak ti to jezdí má větší vliv kondice turba, váhy vzduchu a vstřiků. Dobře i kdyby sis s tím pohrál a měl tam větší mezichladič stlačenýho vzduchu, tepelně odizolované sání atd. tak když budu přehánět 7% + výkonu u motoru 85kW jestli se nepletu? na co?
Výhodou tohodle motoru je spotřeba, životnost. Smutnou pravdou je, že utratíš hodně peněz se zanedbatelným efektem. Ale může se ti podařit i opačný výsledek pokud koupíš "povedený" bast kit.
Tyhle peníze bych radši investoval do častějších výměn kvalitního motorového oleje.
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě vyhozený peníze. Souhlas s tím co napsal berryj.
K tý vrtulce už chybí jenom drátky k základní desce PC xD
Ale o tom poddimenzovaným sání jsem taky četl a nejenom na českých webech. Akorát že stačí vytáhnout ten koncový nátrubek sání, vyrubat z tama ty přepážky a celkově to prostě trochu zůhlednit a nepatrný efekt v tom třeba poznáš.
Ale o tom poddimenzovaným sání jsem taky četl a nejenom na českých webech. Akorát že stačí vytáhnout ten koncový nátrubek sání, vyrubat z tama ty přepážky a celkově to prostě trochu zůhlednit a nepatrný efekt v tom třeba poznáš.
In da house
Rover 200 1.4Si 75kW
Rover 200 1.4Si 75kW