Kontrolka otevřených dveří + alarm zlobí
Kontrolka otevřených dveří + alarm zlobí
ahojte už asi tretí deň mi vyhadzuje kontrolku otvorených dverí ktorá stále preblikáva a vnutorné svetlá sa zapinaju a vypínaju...
skontroloval som všetký dvere otvoril a zatvoril a aj prednu a zadnu kapotu a stále sa to deje...
taktiež pri odomykaní mi spustí alarm a tak isto aj ked zamknem..
ide my zamykať iba klúčom odkedy som auto kúpil..
ale teraz auto zamykám tak že sadnem k spolujazdcovy zamknem tlačítkom dvere zvnutra a potom zacvaknem cuplik na spolujazdcových dverách...
može mať toto čidlo otvorených dverí súvis s tým spušťaním alarmu pri zamknuti? viete mi niekto poradiť prosím čo mám robiť?
skúšal som stlačiť čidlo prednej kapot ale vo vnutry som videl aj tak ako mi preblikáva vnutorne osvetlenie
takže predná kapota to asi nebude čo dalej?? prosím poradte mi
topic přejmenován pro lepší identifikovatelnost. Austin
skontroloval som všetký dvere otvoril a zatvoril a aj prednu a zadnu kapotu a stále sa to deje...
taktiež pri odomykaní mi spustí alarm a tak isto aj ked zamknem..
ide my zamykať iba klúčom odkedy som auto kúpil..
ale teraz auto zamykám tak že sadnem k spolujazdcovy zamknem tlačítkom dvere zvnutra a potom zacvaknem cuplik na spolujazdcových dverách...
može mať toto čidlo otvorených dverí súvis s tým spušťaním alarmu pri zamknuti? viete mi niekto poradiť prosím čo mám robiť?
skúšal som stlačiť čidlo prednej kapot ale vo vnutry som videl aj tak ako mi preblikáva vnutorne osvetlenie
takže predná kapota to asi nebude čo dalej?? prosím poradte mi
topic přejmenován pro lepší identifikovatelnost. Austin
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka otevřených dveří + alarm zlobí
Ak chces menit kontakt tak na fotke je to ten celkom vpravo hore.
ROVER 75 TOURER CDTi
aha super pretože celú noc sa mi rozsvecovalo svetlo v aute a auto som musel zamknuť bez alarmu..takže tvrdíte že je to čidlo vo vodičových dverách hej? len pre potvrdenie nemôže to byť v iných dverách?
no ja som už na R75 rozoberal tolkokrát tie dvere a stále pre niečo iné
Ďakujem moc chalani za rady
no ja som už na R75 rozoberal tolkokrát tie dvere a stále pre niečo iné
Ďakujem moc chalani za rady
jasné díky skúsim to, nanešťastie dnes ráno som si sadol do auta že idem do práce a čo sa nestalo, to vnútorné osvetlenie čo sa mi stále zapínalo a vypínalo kvôli "otvoreným dverám" mi vybilo batériu a nenaštartoval som..z práce chodím domov okolo pol piatej takže už je tma tak mi to zase vychádza až na víkend :/ inak keby mám ten mikrospínač pokazený a nie iba kontakt, kolko stoja tieto snímače? a sú dostupné aj bežne v autosúčiastkach alebo to treba objednať z anglicka ? dík moc
-
- Kontaktovat uživatele:
tak si vypni osvetlenie interieru pri otvorenych dverach a nevybije ti baterku. ten spinac nekupis v autosuciastkach. Iba v obchode co sa specializuje na elektrosuciastky.
ROVER 75 TOURER CDTi
ďakujem chalani moc ste mi pomohli