Rover 75 by Skic
-
- Kontaktovat uživatele:
Rover 75 by Skic
Moje auto: Rover 75, 2.0CDT, 116ps, r.v.2000, 160 000km, koza, dvojzonova klima, hmlovky, xenony, okna a spetaky v elektrike, sedacky v elektrike, airbag 4x, ABS a este zopar drobnosti...
Rover 75 2,0CDTi
gratulácia
Gratulujem,vitaj v našom kolektíve Odkiaľ si?
75-ka benzínová má remeň,dízel neviem.
Moje auto:R 75 2,0 V6 benzín,130 ps,rv.2002 , 144000 km , koža,dvojzónová klíma,hmlovky,všetko v elektrike,vodič.sedadlo s pamäťou,vyhrievané sedadlá,rádio+CD menič+8 repro,fotochromatické spät.zrkadlo,8x air bag,ABS , TC-systém,automat.prevodovka,cúvacie senzory,palubný počítač,nezávislé kúrenie,diaľkový štart,elektróny,volant drevo-koža,rýchlostná páka a ruč.brzda v koži,farba british racing green,interiér biela káva.
75-ka benzínová má remeň,dízel neviem.
Moje auto:R 75 2,0 V6 benzín,130 ps,rv.2002 , 144000 km , koža,dvojzónová klíma,hmlovky,všetko v elektrike,vodič.sedadlo s pamäťou,vyhrievané sedadlá,rádio+CD menič+8 repro,fotochromatické spät.zrkadlo,8x air bag,ABS , TC-systém,automat.prevodovka,cúvacie senzory,palubný počítač,nezávislé kúrenie,diaľkový štart,elektróny,volant drevo-koža,rýchlostná páka a ruč.brzda v koži,farba british racing green,interiér biela káva.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
rozvody
Neviem ako u diesla, ale u benzinu by sa, podľa pánov zo servisu, mali meniť po 140.000 km. Nechaj si poradiť, keď tam pôjdeš.
Automat je super, len neviem, ako v zime (brzdenie motorom), ale je to sila zvyku (ja som vždy jazdil na manuáli). Len keď sa pokazí, je problém, oprava 70.000,- a nový 80.000,-.
Ináč Trenčín dobre poznám, najmä reštauračné zariadenia.
Automat je super, len neviem, ako v zime (brzdenie motorom), ale je to sila zvyku (ja som vždy jazdil na manuáli). Len keď sa pokazí, je problém, oprava 70.000,- a nový 80.000,-.
Ináč Trenčín dobre poznám, najmä reštauračné zariadenia.
Rover 75 2,0 V6 Silverstone Edition
automat
K tomu brzdeniu motorom-automat má jeden z režimov -tzv. zimný režim práve z tohto dôvodu a taktiež v spolupráci s TC systémom je to iné aj pri rozbiehaní na šmykľavom povrchu.A k tej poruchovosti automatu-nech mi je pánboh milostivý...
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rover 75 by Skic
Včera som si po dlhej dobe doma umyl autko a aj som ho nafotil. Tak tu je zopár foto...
Autko má v súčastnosti 189600km a je tesne pred výmenou oleja
Takto krásne mi prehrdzavel stlpik, neviete niekto, ako sa da vymontovat?
Zatial som ho aspon vybrusil a zatmelil surovou gumou...
Autko má v súčastnosti 189600km a je tesne pred výmenou oleja
Takto krásne mi prehrdzavel stlpik, neviete niekto, ako sa da vymontovat?
Zatial som ho aspon vybrusil a zatmelil surovou gumou...
Rover 75 2,0CDTi