AnderN píše:Jo, je to trochu slonová kost a tomu autu to sedí ... na tvém místě bych akorát sehnal původní zadní světla, Romane ... a možná jiná kola ... ale to je oboje věc individuálního vkusu. Naleštěno máš hezky, kéž by se to dalo udržet při běžném provozu, že?
Překvapuje mě absence klimatizace?! Fakt nemáš ani manuální klimu? Takovou R75 jsem snad ještě neviděl ...
Plne ťa chápem s tými svetlami, ono je to otázne, podľa môjho osobného názoru sa k striebornej, bledo-modrej a mojej skoro bielej hodia viac tieto svetlá ako pôvodné... nechcel som ich za každú cenu. Prvý krát som ich uvidel na ebay a na nejakej anglickej stránke za 120 libier...som si povedal, že toľko za svetlá nedám, ak to nebude nevyhnutné. Stále som si ich však pozeral a pozeral a zrazu som ich našiel na bazoši a dotyčný mi ich dal za 30 eur obidve, to bolo znamenie. No nekúp to

, ani odvtedy som ich nikde nevidel ...pôvodné som si ponechal tiež keby som náhodou niekedy zmenil názor

. Tieto tzv. lexus style lights sa mi osobne nikdy nepáčili, ale na takých autách ako fabia, golf, audiny atď. podľa mňa to v mojom prípade medzi ten chróm sekne no na tmavý rover by som ich v živote nedával (možno v čiernom prevedení

) ... auto pochádza z nemecka keď ho strýko kupoval, tak mu 1. majiteľ povedal, že tie kolesá sú pôvodné a dávali ich buď ako 16" alebo 17", len sa k tomu dodávali za príplatok, on tam vraj chcel mať zadný senzor, bielu farbu a tieto kolesá

...klíma by bodla no nechýba mi, v meste je to v pohode ak stiahnem okno a mimo mesta ani nehovorím

Nezdá sa mi však, že by sa tie kolesá dávali pôvodne k roverom no na moje prekvapenie som už videl nie jeden rover s takýmito kolesami
A veru s tým leštením to dúfam niečo vydrží, lebo stále hlásia búrky a jak jazdím tak je to na ceste teraz samí kombajn, traktor a prach

... potom pred zrazom ho ešte preleštím dvomi vrstvami a uvidíme čo to dá