webastooo aky ma vyznam?
-
webastooo aky ma vyznam?
Tak ,aby rec nestala a roverclub stranka je,bola,bude tym najlepsim forom mam otazocku ohladom webasta ja som z toho mimo dneska mi mechanik jeden povedal,ze to webasto by mi malo hned zohriat vodu aspon na 70ºC ako to je s tym webastom u rover 75? Je to rover75 2Cdt 2001rok
Re: webastooo aky ma vyznam?
Význam?Dost velký-v zimě,když je motor studený Ti výhřev pomůže k rychlejšímu zahřátí tudíž ten tolik netrpí jako klasické diesly v mrazech a vliv to má obrovský,ŽIVOTNOST MOTORU,ale nemysli si,že autu dáš hned sodu na první křižovatce---ještě je tam převodovka, hnací ústrojí a to vyhřívané není. 

Rover 75 CDTi r.v. 2005
-
Jasne ti chapem viem ako funguje webasto
Moja otazka bola kedy spina to webasto v rover75 a ci to ma hned vykurit na pracovnu teplotu
Moja otazka bola kedy spina to webasto v rover75 a ci to ma hned vykurit na pracovnu teplotu
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Co to je hned
Varná konvice taky vodu vaří několik minut a ne "hned".

-
Neviem
preto som aa tu chcel dozvediet
ze jako to teda je s tym webastom u rover 75

-
Jou toto som potreboval vediet jasne zadne dialkove ani jidiny nemam takze pockam kym bude zima a tesit sa ako sa zohrejem zachvilocku
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám webasto spínaný mobilem a když je k -10°C tak za 20 minut se motor prohřeje tak ke 30°C.
Když funguje webasto jako přihřívač při běžícím motoru stejně se ti nikdy motor neprohřeje tak rychle jak by se prohřál benzínovej motor. Ale jak už bylo řečeno, s webastem je to o hodně lepší než bez něj.
Když funguje webasto jako přihřívač při běžícím motoru stejně se ti nikdy motor neprohřeje tak rychle jak by se prohřál benzínovej motor. Ale jak už bylo řečeno, s webastem je to o hodně lepší než bez něj.
Dnes už mi naskočilo, byly 4°C
Stačilo cca 300m jízdy, skočit si do trafiky pro cigára zatím co jsem nechal nastartované a když jsem se vrátil tak v autě už bylo příjemný teploučko 
Akorát se bojím dne kdy se ta kouzelná krabička po*ere

Akorát se bojím dne kdy se ta kouzelná krabička po*ere

In da house
Rover 200 1.4Si 75kW
Rover 200 1.4Si 75kW
-
- Kontaktovat uživatele:
Dle Murphyho zákonů se posere až budou ty největší mrazy.
Murphyho znám osobně,ten hajz,,k vždycky dojde na návštěvu když ho vůbec nečekám. 

Rover 75 CDTi r.v. 2005
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Webasto z R 75 jsem mel v dodavce a ted jsem ho prehodil do druhe zapojene aby topilo pri spani v aute jede 5roku bez problemu ,pokud se tam nactou nejake zavady treba zapnes a hned vypnes nebo nema naftu atd tak se blokne musis odpojit nechat nejakou dobu odpojene a pak zase jede
max spokojenost

max spokojenost
-
- Kontaktovat uživatele:
mě teď bez problémů maká už druhou sezonu, po tom čím jsem si s prvním i s tímhle prošel jsem z toho u vytržení že to tak dlouho jede bez sebemenších komplikací... Snad tomu tak bude i nadále. Webasto je v pohodě, jediný co tam stojí za prdlajs je jeho řídící jednotka.
-
- Kontaktovat uživatele:
přátelé, zima přišla, webasto odešlo, v neděli ještě šlo, včera a dneska už ne. Co k tomu říct, vy**banej skopčáckej generátor potíží. Začínám se smát, už podezdřívám Rouvříka že ty řídící jednotky k Webastu schválně odpaluje. Opět stejný problém jako vždy, pumpa nedává palivo. Pumpa je na autě tak rok a půl a byla nová, takže to vidím zase na desku. Deska je už venku takže zejtra dám na ní kukačku a uvidíme...