Relé vnitřního ventilátoru
Relé vnitřního ventilátoru
Zdravím Vás všechny, už mi nějakou chvilku nefunguje vnitřní ventilátor. Po odpojeni konektoru a proměření jsem zjistil že do něj nejde "štáva"... tak jsem na ventilátor pracně připojil svoje konektory abych vyzkoušel jestli je funkční, a funguje. Tím pádem už mě napadá jen nějaké relátko které ten ventilátor ovládá. Má někdo zkušenost? Kde se nachází? Mám digi panel pro klimu. Děkuji moc za odpověď
Re: Relé vnitřního ventilátoru
Podivej se do manualu nebo do rave(oboji se da.stahnout) na pojistky a rele. Relatka jsou v motorovym prostoru a pojistky pred spolujezdcem.
to už mám všechno prolezlé, ale v rave se píše o relátku ale ať tam hledám jak hledám, tak už se tam nikde nepíše kde ho najduKeksin píše:Podivej se do manualu nebo do rave(oboji se da.stahnout) na pojistky a rele. Relatka jsou v motorovym prostoru a pojistky pred spolujezdcem.

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Špatně se díváš v motoru relé R5
A to je ale relé pro ventilátor motoru ne?lenham3 píše:Špatně se díváš v motoru relé R5
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Synku pokud vim tak jsi chtel vedet kde je relatko na ventilator na topeni tak proc do toho plantas saharu na motor
!!!!!!!!!!