777571165
pískování
Re: pískování
Na tehlice a podobný hunty je chlorovodikova paradni, železo takřka nezere , pozira hlane jeho oxidy. Pokud bys chtěl aby zrala i železo, bylo by třeba přidat peroxid vodíku
jinak nesmysl je to tam macet hodiny, tehlici v technickej chlorovodikovej odrezis vramci pár minut a hned s tím ven. Dokud je železo rezaty, upřednostňuje kyselina hlavně rez, a vdelsich časových intervalech začne napadat i to čistý, ale jinak to nehrozí... Však je reakce krásné videt, nejni nic snazšího než si to vyzkoušet na kusů plechu 
777571165
777571165
kabrio XW 214, kabrio 214XW bouračka... http://www.bouskaservis.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 777571165
No preferuju elektrolýzu.... sice to není tak rychlý, ale aspoň nedělám s nebezpečnýma látkama. Kys. chlorovodíková je pěkný svinstvo...
Přikládám výsledek čerstvě odrezených brzdičů na R620Ti pomocí elektrolýzy. Hned po vyfocení jsem to stříknul WDčkem, protože to začalo okamžitě oranžovět (mimochodem komplet bude na prodej - pak stačí jen odmastit čističem na brzdy a natřít Foliatecem a jsou jak nové
)
-
J0hny
- Kontaktovat uživatele:
Tééda to jsou ty hromádky rezu co jsi ode mne bral? Parádní výsledek.
...před hodinou jsem zapnul dva zadní brzdiče (na 420), nechám je tam do rána a uvidím, ale moc orezlý nebyly, takže výsledek by měl stát za to.
...před hodinou jsem zapnul dva zadní brzdiče (na 420), nechám je tam do rána a uvidím, ale moc orezlý nebyly, takže výsledek by měl stát za to.
Ano ano, to jsou ty hrůzy
Budou na prodej, protože já už mám upgradnuto
Jen musím uvařit ještě i ten druhý třmen.
Hodí se to po pár hodinách trošku okartáčovat od toho, co se uvolní.... ale na to si musíš přijít sám, jak na to
Hodí se to po pár hodinách trošku okartáčovat od toho, co se uvolní.... ale na to si musíš přijít sám, jak na to