nový vůz do rodiny
Re: nový vůz do rodiny
Před rokem mi do mého nacouval pán při vyjíždění z parkovacího místa, poškozeny byly promáčklé dveře, prodřený a popraskaný lak (na fotu jsem to provizorně střík zinkovým sprejem).
Vyčíslení rozpočtem mi upřímně vyrazilo dech 8,8k. Děsnej nepoměr, proti Tvému stavu.
Vyčíslení rozpočtem mi upřímně vyrazilo dech 8,8k. Děsnej nepoměr, proti Tvému stavu.
Opel Astra F Caravan 1.6 / '96 /01.01 - /for work
75 2,0 V6 / sedan / '00 / Onnyyy /11.13 - /my car
420 SDi / sedan / '00 / Jane's /12.12 - /wife's & family
216 i / coupé / '98 / Luke /04.13 - /for fun
220 / coupé / turbo / Carl / 08.15 - /for fun II.
LR D2 Td5 / '00 / Green Frog / 02.19 - /off
414 SI /04.12 - 09.13 / on se zase vrátí
75 2,0 V6 / sedan / '00 / Onnyyy /11.13 - /my car
420 SDi / sedan / '00 / Jane's /12.12 - /wife's & family
216 i / coupé / '98 / Luke /04.13 - /for fun
220 / coupé / turbo / Carl / 08.15 - /for fun II.
LR D2 Td5 / '00 / Green Frog / 02.19 - /off
414 SI /04.12 - 09.13 / on se zase vrátí
Není pojišťovna jako pojišťovna.... Aleši u koho to máš vlastně pojištěný.... resp. vlastně u koho to má ten viník, protože to by měl řešit jeho likvidátor...
... jinak je jasné, že pojišťovna se z toho bude vždycky snažit vykroutit, protože pro ně je plnění výdaj a tak by od nich bylo divný, kdyby "nesmlouvali" cenu.... .... bohužel většinou to je tak, že tu cenu diktují....
... jinak je jasné, že pojišťovna se z toho bude vždycky snažit vykroutit, protože pro ně je plnění výdaj a tak by od nich bylo divný, kdyby "nesmlouvali" cenu.... .... bohužel většinou to je tak, že tu cenu diktují....
Zkus se ještě podivat na http://www.allegro.pl já sem tam koupil 5tý kompletní dveře ve stejnym laku na mojí bývalou R200 za 1700Kč. Poláci tahaj spoustu Roverů a rozprodávaj to na díly za směšný ceny.
Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04
Jestli je to totálka, tak bys to auto měl zlikvidovat, aspoň podle tohodle článku http://www.novinky.cz/domaci/295815-kaz ... lnici.html . . . jinak těch pár škrábanců je úplná sranda, beru to samozřejmě podle toho, co jsem musel udělat s autem od Inky, viz. http://www.roverclub.cz/bb3/viewtopic.p ... 5&start=15 . . . . . ale chápu, že to zamrzí, ale mohlo být hůř , přeji ať to dáš co nejdřív dohromady
hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Díky chlapy, i za psychickou podporu. Já mám Kooperativu a má jí i ten co do mě najel. Tak i tak od nich nejpravděpodobnějc odejdu. Dokud nemám peníze od těch vydřiduchů na účtě zatim tu nic psát nebudu, jenom že díly a lakýrníka už mám sehnaný, stačí pro ně dojet a vyměnit.
Co se týká tý zlodějny - peníze na opravu nemám, auto opravit potřebuju/chci, takže odvolávat se nebudu, ale už jsem s nima skončil.
Co se týká tý zlodějny - peníze na opravu nemám, auto opravit potřebuju/chci, takže odvolávat se nebudu, ale už jsem s nima skončil.
Rover 75 2,5 V6 Connoisseur r.v. 2000
Chlape,drž se a hlavně brzy vyjeď s Tvým nově opraveným krasavcem. A nedej se,mě taky chtěli oje.at,ale nedal jsem se,tak rezignovali.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Chlapy, šlo by na to naše rádio napojit toto http://www.dkefekt.cz/zbozi/11574/Adapt ... pine-M.htm místo CD changeru?
Tak dnes se mi konečně po roce od koupi povedlo rozchodit sklápění zadního sedáku (táhlo bylo vypadlý z toho plastovýho jezdce) a zítra na výlet za Mirdou. V pondělí a úterý plánuji výměnu plechařiny, tak potom sem dám foto.
Výlet se zdařil, plechařina už je doma a zítra hurá na výměnu. Ještě jednou moc děkujeme Mirdovi za poskytnuté díly!
Máš to v barvě?
Foto z opravy, pozdějc už jsem byl unaven že jsem neměl sílu na další fotky, ale auto je zkompletovaný kromě vnitřku. V pátek si ho bere lakýrník a bude se stříkat
Hned je to veselejší.... .... nebylo by lepší ty dveře komplet odstrojit a dát je lakýrníkovi zvlášť?
To jsem se ho taky ptal, ale on je prej radši když je to takhle na autě. S tímto pánem mám dobré zkušenosti, tak mu věřím.