Vlozku sem nasrouboval na svici a mazl medenym RTVckem (nejvic teplotne odolnej silikon co sem nasel. Normalni miva kolem 325 C, klasickej cervenej high temp asi 350 C, Tenhle ma 371 C... neni to o moc vic, ale nic lepsiho sem nenasel. Nekdo na to dava lepidlo na zavity.. ale to mi prijde divny. Ty i permanentni / vysokopevnostni threadlocky vetsinou se povoluji tim, ze se ten spoj zahreje... a tusim jenom 150-180 C staci....)
A spolu se svickou nasroubovany....
Psycho bylo dotazeni... protoze dohledat nekde jak moc to tam rvat sem neuspel.
Svice ma predepsano 25 NM.... ale samozrejme tu vlozku bych chtel dorvat vic, jednak at sedne a pak at drzi....
A soucasne si rikam, ze takovej zavit musi snest hodne pres 100 NM (kdyz si vemu ze na kolech mam M12x1.5 a hlinikovou matku dorvu klidne na 140 a nestrhne se, tak proc by 15 mm dlouhej zavit M16x1.25 mel mit problem), ale ... sem paranoidni a fakt sem byl stresnutej ....
Navic se to dotahuje svickou, kera ma tesnici podlozku, a sama nemusi snest prasacky moment...
A dal, kdyz sem to zacal dotahovat a zacalo to klast pomalu odpor, tak to skakalo... odpor a cuknutim to povolilo a hnulo se o par stupnu.... coz cloveka rozhodi....
Mohl to byt ten silikon, mohlo to byt, ze to byl panenskej zavit takze se to v nem zadrhava... kdo kurva vi...
Ale byl sem nervozni jak panic pred prvnim sexem.
Takze sem skoncil s nervama v kyblu na 45 nm, chtel jsem dat vic, ale ty predesly suknuti mne proste trochu desily.
Pak jsem pro kontrolu zkusil dvakrat zabrat (pokazde 40 nm) a zavit uz se nehnul.... takze jsem to tak nechal. Pro klid duse bych chtel tak 60, ale .... precijenom to uz je vic jak 2x tolik nez kolik ma byt svice... tak snad to bude cajk.
Druhej den sem povolil svicku, vlozka vypada ze snad sedi dobre.... nemam zatim pripojeny jiny veci abych s tim zatocil starterem, takze sem zkusil jenom kompresi zda bude aspon nejaka kdzy zatocim racnou klikou a neco tam bylo.... tak drzte pesti at to dopadne.