Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
Re: Roverclub tour 5.6.2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Weli)
Maxi ja taky beru girl, ale jeste by to k tomu chtelo alespon jeden gril
Berem chatkuuuuu!!
Tak si představte co jsem dostal dneska do schránky
svatební oznámení !!! a nejsem smutnej z toho, že to je moje tajná láska, ale protože datum svatby je 5.6 !!!!!
no to mi povězte proč já mám takovej pech.. že si kámoš vybere ze všech datumů zrovna tenhle !!!!
samozřejmě mu to přeju ale tim datumem mě opravdu převezl....
ale neznamená to, že bych nepřijel.. akorát se napojím nějak v sobotu odpoledne... akorát nemůžu
najít nějakej harmonogram... abych si to mohl trochu naplánovat a věděl vůbec kam mám přijet
svatební oznámení !!! a nejsem smutnej z toho, že to je moje tajná láska, ale protože datum svatby je 5.6 !!!!!
no to mi povězte proč já mám takovej pech.. že si kámoš vybere ze všech datumů zrovna tenhle !!!!
samozřejmě mu to přeju ale tim datumem mě opravdu převezl....
ale neznamená to, že bych nepřijel.. akorát se napojím nějak v sobotu odpoledne... akorát nemůžu
najít nějakej harmonogram... abych si to mohl trochu naplánovat a věděl vůbec kam mám přijet
-
- Kontaktovat uživatele:
na harmonogram je brzo, to kam v danou dobu dojet kdyžtak pořeš dva tři dny před srazem..
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Lidičky tak jsem upřednostnila chatky. Na Ortu by bylo max grilování..kdežto v areálu kempu si večer můžeme udělat například i ohňostroj,ale psst Třeba to fakt bude fajn přenést se do "táborových let"
Program srazu ladím,vydržte.. navymýšlela jsem si toho moc..
Za registrace už teď moc díky..je to pro mě ohromná pocta.
Program srazu ladím,vydržte.. navymýšlela jsem si toho moc..
Za registrace už teď moc díky..je to pro mě ohromná pocta.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že názor že chatky jsou lepší volba než hotel je prozatím vyjádřen vcelku jednoznačně, v hotelu jsme byli loni, takže já hlasuju pro to letos zkusit taky něco novýho... Pokud má někdo závažnej důvod proč je hotel lepší volba tak ať to sem prosím písne, protože zatím vesměs všichni zastáváme názor že ten kempovej areál nám může poskytnout o dost víc zábavy za rozumnější penízky než Hotel Ort.
Jasný, už jenom ten název ORT je podezřelejTommi_82 píše:Já myslím že názor že chatky jsou lepší volba než hotel je prozatím vyjádřen vcelku jednoznačně, v hotelu jsme byli loni, takže já hlasuju pro to letos zkusit taky něco novýho... Pokud má někdo závažnej důvod proč je hotel lepší volba tak ať to sem prosím písne, protože zatím vesměs všichni zastáváme názor že ten kempovej areál nám může poskytnout o dost víc zábavy za rozumnější penízky než Hotel Ort.
Tommi presne tak... tesim se, ze pristi rok to udelame pod stanem Takto budeme mit prilezitost se opravdu vyradit... jestli bude pekne, tak zahrajem volejbal, ugrilujem nejaky girls, ... ja myslim ze to bude doslova bomba Urcite nas to zas o neco vic sblizi A ono to je dost potreba, protoze nekterym z nas pomalu Roverici odchazeji do vecnych lovist, ci se nam z nich stavaji historicke klenoty ( ) a to je pak potreba poradne motivovat, abychom vydrzeli a neopousteli nase lasky
Mimochodem koukam, ze je tam takova radoby lezecka stena... ze bych po dvou letech oprasil lezecky?
Mimochodem koukam, ze je tam takova radoby lezecka stena... ze bych po dvou letech oprasil lezecky?
já taky hlesuju pro už tak jednoznačně zvolené chatičky, aby byly ještě jednoznačnější
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se všem za odmlčení (řeším vcelku smutné rodinné záležitosti), dneska potvrdím registrace a zase se do srazu "obuji". Mooc díky za pochopení.
Těším se na všechny..
Těším se na všechny..
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem v kontaktu i s polským klubem, jeden člen si prosí i naši samolepku..to potěšííí
..úplně bych zapomněla..se vší úctou jsou zvaní i členové Austin/Mini klubu..ke komu mám směřovat pozvánku..Austine?
..úplně bych zapomněla..se vší úctou jsou zvaní i členové Austin/Mini klubu..ke komu mám směřovat pozvánku..Austine?
Welinko my vime, ze to neodflaknes, i kdyby se znovu probudila Milesovka k zivotu
Ty jo... asi bych mel taky poslat registraci... pobavim se o tom se zenou
Ty jo... asi bych mel taky poslat registraci... pobavim se o tom se zenou
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty taky? Já už mám booknutou jakousi Martinu nějakejch 8 let.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Ju no myslela jsem že potvrzením ubytka se závazně hlásíte.. Maxí že ty si chceš jen pobejt v tý chatce a nic víc
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
max80 píše:Joooo, kdyby jenom pobejt v chatce...
Takze my se taky hlasime...a uz musim poslat taky nejaky fotky do souteze.