TIŠTĚNÝ MANUÁL na ROVER 75
manuál
to Lubosh:písal som ti na mail ohľadne toho manuálu na 75 v pdf.
Zatiaľ mi to neprišlo,ak môžeš,pošli mi to na undy@zoznam.sk pekne ďakujem
Zatiaľ mi to neprišlo,ak môžeš,pošli mi to na undy@zoznam.sk pekne ďakujem
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Re: manuál
Posílal jsem to,ale přišlo oznámení,že to nebylo doručeno.Tak jsem to dnes ráno v 6:10 poslal znovu.Snad to dorazí.
R 75 / 2.0 CDT
manuál
Prepáč že otravujem,už viac ľudí mi hovorilo,že mi blbne schránka.Ak môžem poprosiť,môžeš mi to poslaľ na : undesser@partner.samsung.com veľmi pekne ďakujem.
P.S. ani dnes ráno to nedošlo , ešte raz ďakujem
P.S. ani dnes ráno to nedošlo , ešte raz ďakujem
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
čau lubosh písal som ti maila ohladom toho manuálu neviem či si ho dostal ak nie tu je moja stránka brestova@zoznam.sk. Ak možeš tak mi ten manuál pošli velmi by mi pomohol. Velká vdaka
Ten manuál je rozložený v 5 mailech po 5-6 Mega.V tom určitě chyba nebude.Chyba bude asi v tvé mailové schránce.Undymu to přišlo,až když jsem mu to poslal na jinou schránku,ne na zoznam.sk.Všem ostatním to přišlo vždycky bez problémů.Dušan píše:chyba bude asi v tom že ten mail je príliš velký. skús ho rozložit na niekolko častí. možno potom to pôjde.
R 75 / 2.0 CDT
skus na tuto stranku. DK1984@azet.sk ak nepojde tak skus napisat na ktorých portáloch to išlo. napr. na ktorú si posielal undymu
...hm, ci by som teda mohol poprosit o jednu kopiu aj ja, ak by to slo. Od zajtra budem hrdym majitelom jednej 75 ale len s Italskym manualom °)
...dakujme
bng@bng.sk
...dakujme
bng@bng.sk
manuál
poslanébng píše:...hm, ci by som teda mohol poprosit o jednu kopiu aj ja, ak by to slo. Od zajtra budem hrdym majitelom jednej 75 ale len s Italskym manualom °)
...dakujme
bng@bng.sk