Rover 600 x Rover 600
Ty krytky se sundaj normálně klestema...nebo vlastne pockej, je tam jeste nejakej plastovej spunt...kazdopadne ten orisek je na bezpecnostni srouby, aby ti nikdo neukradl kola...na rovera je proste lepsi vsechno prisroubovat, privarit nebo aspon privarit 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
No právě ta trubička co je zasunutá v polistyrénu co je v ní ten oříšek je na sundávání tech krytek. Četl jsem postup v návodu, do té doby mě nenapadlo pokoušet se tu dutinku vyndavat, ale je na to, aby se to nepoškrábalo. Díky za odpověď. Musím je sehnat než se setkáme na nějakém srazu 
Edit: R4ms3S - necituj poslední příspěvek

2x Rover 620ti
Ty jo, to sem netusil, kdyz sem menil kola, tak sem to omotal hadrem a sundal tak aby se to neposkrabalo...ackoliv to stejne neni videt, ale netusil sem, ze je ten plast specialne na to. Hnedka to pujdu zkusit 
Tak to abych si na srazu zamknul kufr

Tak to abych si na srazu zamknul kufr

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
- Roman620ti
- Roman620ti
ono to pořád není málo
) Jinak sem koukal na chip tunning a normálně u TIčka jde výkon zvednout o 31kw...to je hodně
) skoro jako o to tvoje starší auto
ale zase bych se bál, že tím zbytečně zprasím motor...ale zase takovejch dalších 40 koníků 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Ty jo, to je mazec
. Ale taky bych se bál o motor a asi bych se v tom už zabil
Našel jsem crash test video : http://www.youtube.com/watch?v=FVyOet_I ... re=related

Našel jsem crash test video : http://www.youtube.com/watch?v=FVyOet_I ... re=related

2x Rover 620ti
oj...to je nastesti jeste ten starej...nezbývá enž doufat, že už máme ten novej typ
Každopádně si říkám, že ten chip už je vážně kravina...v reálnym životě je i těch 200 až dost
ale zase je to příjemný 
Každopádně to hrabe i na suchu na dvojku, tak větší výkon už by stejně nebyl pořádně využitelnej.
Ještě jsem uvažoval a pořád uvažuju o Blow off ventilu....nestojí to moc a ten zvuk je úplně super
akorát jestli to nesníží životnost turba, protože bude častěji v otáčkách...zase se míň zahřívá...

Každopádně to hrabe i na suchu na dvojku, tak větší výkon už by stejně nebyl pořádně využitelnej.
Ještě jsem uvažoval a pořád uvažuju o Blow off ventilu....nestojí to moc a ten zvuk je úplně super

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
ono to pořád není málo
) Jinak sem koukal na chip tunning a normálně u TIčka jde výkon zvednout o 31kw...to je hodně
) skoro jako o to tvoje starší auto
ale zase bych se bál, že tím zbytečně zprasím motor...ale zase takovejch dalších 40 koníků
[/quote]
Kolik stojí zvednutí výkonu o 31 kw ?[/quote]
Je to kolem 10 tisíc. Záleží na tom kde. Ale plus mínus 2k. Každopádně to chce najít vážne dobrou firmu, která to udělá a takovýhle nárůst jde jenom u přeplňovaných motorů. U motorů bez turba je nárůst menší.

Kolik stojí zvednutí výkonu o 31 kw ?[/quote]
Je to kolem 10 tisíc. Záleží na tom kde. Ale plus mínus 2k. Každopádně to chce najít vážne dobrou firmu, která to udělá a takovýhle nárůst jde jenom u přeplňovaných motorů. U motorů bez turba je nárůst menší.
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti