sraz MG/Rover Rajhrad 2009
Re: sraz MG/Rover Rajhrad 2009
Romane 620ti, šichta jde přehodit a Červenýho už rok nikdo neviděl. Už se z něho stává mýtus, legenda
.

-
- Kontaktovat uživatele:
To by nebyl Roman aby neměl v kapse nějakou výmluvu proč nevytahovat auto z garáže... 

- Roman620ti

Vono bych stejně určitě jel zase silverem, protože poslední dobou je to z ničeho nic samá bouřka. Na předpovědi nevěděj nic a jen si z nás dělaj srandu, tak se tomu stejně nedá věřit... Já bych tam jel rád, ale nechce se mi v práci zase vysírat s výměnou soboty, protže jsem jich teď moc neměl a ještě k tomu sou dovolené

2x Rover 620ti
To je osud no.
no já dělám haura.. a nakonec mi do toho taky něco vleze...
ale to by musela bejt zlomená noha nebo krádež auta 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Romane, vis o tom, ze to auto je z Anglie?
A v Anglii, jak znamo, sem tam trosku sprchne. Takze ver tomu, ze i kdyby nahodou cestou kapku zaprselo, tak to to auto prezije. Clovece, mas na nem vubec jeste sterace, nebo se ti uz ta zterela guma rozsypala na prach? 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli mi roveřík přežije srpnovou dovolenou tak rád zavítám na svůj první srázek a moc se už teď na všechny ty káry a lidi těším.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jakýpak pochybování?!? Jasně že přežije!
- Roman620ti
Stěrače sem nikdy neměnil, asi by už ani nestíraly (ale gumičky nejsou ani rozpraskaný), nepoužil jsem je asi 3 roky
Jen asi dvakrát sem motorek protočil se zvedlejma ramínkama, aby nezatuhl
Jinak asi to něco vydrží, ale jak sem zjistil, šestistovky taky vesele reznou a já červenýho mít schnilého nechci, nehledě na to, že mám vyčištěnej podvozek, tak bych to nechtěl zase všechno mejt...

Jinak asi to něco vydrží, ale jak sem zjistil, šestistovky taky vesele reznou a já červenýho mít schnilého nechci, nehledě na to, že mám vyčištěnej podvozek, tak bych to nechtěl zase všechno mejt...
2x Rover 620ti
No neboj to se ti za 20 let vyplatí
to bude nejrychlejší a nejhezčí veterán širokodaleko a to bez známky rezu 

Tak jsem se koukal jaký den byl Sraz v RajHradu minule. A bylo to téměř na chlup stejné.donutil píše:Anebo do Bořetic.Tam je taky rozhledna,jen na burčák je brzy.A to vidím jako hlavní problém.
Což znamená, že BURČÁK BUDE

Tedy pokud nezáleží na nečem jiném

- Roman620ti
lajonel píše:No neboj to se ti za 20 let vyplatíto bude nejrychlejší a nejhezčí veterán širokodaleko a to bez známky rezu
No kdybych ho vlastnil od 97 tak by byl...takhle už to má stejně 186tis za sebou, jen doufám, že má ještě hodně před sebou

2x Rover 620ti
Hele.... jeste je tu jedna varianta...
..... ..... ...... ..... ..... ..... Kluci kdo se obetuje a zajede k Romanovi pro cervenaka a doveze nam ho ukazat na sraz? Roman s nim prej prijet nemuze a je mu to lito... Tak aby to nebylo lito aspon tomu autu....

-
- Kontaktovat uživatele:
Leda sebevrah. Stačil by jeden malej kamínek nebo škrábaneček a Roman stáhne řidiče z kůže a jeho kůži bude používat na rozleštění leštěnky.
- Roman620ti
Rovera bych krom mého bráchy nikomu nepůjčil, červeného, ani stříbrného.
Jedinej brácha je oba kočíroval, když sem potřeboval vědět, jestli neni v něčem problém a jak se mu to celkově zdá. Možná ještě tak tátovi, ale pod dohledem
Myslím, že nikdo moc rád nepůjčuje svoje auto a nejhorší to je dát do servisu...
Úplně vidím, jak by mu tam nakládali a prasili, hovada
Jinak ještě jsem se ani neptal a už mám pracovní i tuhle sobotu, to vypadá bledě... a odpoledne už tam z Vás asi zbyde leda Karel Gott

Myslím, že nikdo moc rád nepůjčuje svoje auto a nejhorší to je dát do servisu...

Jinak ještě jsem se ani neptal a už mám pracovní i tuhle sobotu, to vypadá bledě... a odpoledne už tam z Vás asi zbyde leda Karel Gott

2x Rover 620ti
- Roman620ti
Tak já už sem po srazu
Podívejte se na to...jedu se vyvášnit červeným a co najednou nevidím...tak sem to tam zastavil a řádně nafotil, no jako v Anglii
http://roman620ti.rajce.idnes.cz/rajce_foto/
Jinak sem se jel dnes nekomoušsky vyvášnit, a tak sem si zase zapředjížděl, dokonce i jednoho Mini Copera se značkou GB
Jen sem si v té rychlosti nevšiml volantu...

Jinak sem se jel dnes nekomoušsky vyvášnit, a tak sem si zase zapředjížděl, dokonce i jednoho Mini Copera se značkou GB

2x Rover 620ti