Original filtry R75 disel
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Original filtry R75 disel
Fujitsu -- treba v ELITu, konkretne pro 416Si ho maji pod cislem KN 33-2762.
Uz 2x jsem tam obednaval a vse je original MG Rover. Aspon teda krabice a cisla na dilech tomu nasvedcuji.Tommi_82 píše:Nic, abych se vrátil k tématu, už jsi u toho dodavatele něco kupoval Thomsone? Cena je tak krásně nízká že by se ani nechtělo věřit že jde o originály. Za takový ceny se tu prodávaj polský šunty... Já jsem docela nalomenej ale nerad bych zbytečně kupoval něco co není kvalitní..
Nad ničim nešpekuluju a s dovolením závazně objednávám. 

R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

Jeste dodam at ti co opravdu chteji at napisi SZ s poctem ks (myslim sad). V po. 15. obednam. Diky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty pylový nemaj plastovej rámeček? Měl jsem tam původně pylovej s plastovým rámečkem, ještě mi někde leží v garáži. Vzhledem k tomu že jsem od té doby neviděl žádněj pylovej s plastovým rámečkem tak mě napadá jestli ten plastovej rámeček není náhodou sundávací, nevíte někdo?
Ma plastovy ramecek to te mate molitan co je okolo.
Tak bohuzel, vcera jsem musel obednat protoze se po nich jen zaprasilo a zbyly posledni 4 z cehoz si ja jednu necham. Prvni 3 co napsali budu informovat az mi to prijde.
Tommi
INZER
noris
Tommi
INZER
noris
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo těším se...
Uz vcera mi to prislo ale neni nejak cas. Pokusim se to pres vikend nejak zabalit. Od vas budu chtit platbu na ucet 2000 + 100 postovne. Rozeslu vam SZ s detajly.
-
- Kontaktovat uživatele:
Filtry dneska dorazily. Nakonec to vyšlo jen o 200 Kč dřáž něž mě loni stály totální sračka-filtry z polska. Jsem v naprosté euforii. Thomsone seš borec, moc moc děkuju!!
No na tehle seriji filtru je sice napsane Made in Poland a Made in Africa o proti tem co jsem obdrzel 2x pred tim kde bylo Made in Czech Republic a Made in Germany ale kvalitativne jsou totoze. Schvalne jsem to porovnaval. Je to proste uz jina serie a jine katalogove cisla. Dik za pozitivni odezvu.Tommi_82 píše:Filtry dneska dorazily. Nakonec to vyšlo jen o 200 Kč dřáž něž mě loni stály totální sračka-filtry z polska. Jsem v naprosté euforii. Thomsone seš borec, moc moc děkuju!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchovej a olejovej jsou stejná kvalita jako ty co tam teď mám(Polsko), ale palivovej (nyní rakousko, dříve polsko) je jiná liga a pylovej (nyní JAR dříve Polsko) taktéž rozdíl ligy patrnej na první pohled.