potřebuju radu
- Roman620ti
HM...tak to je nějaké divné. Na té stránce MG-ROVER maj nightfire 2 red pod označením CAQ. A já mám na štítku COQ a to tam žádná barva není. Možna se to nějakým rokem měnilo. Na tom prvním obrázku jsou barvy, které na těch stránkách vůbec nemaj. Třeba ta oxford blue, ta tam taky neni. Zajímal by mě kód té nighfire red (bez té 2 na konci). Ty stránky maj možná nějaké novější roky, třeba když to přešlo pod BMW.
Tak se omlouvám, maj to v té druhé složce a mám opravdu tu perleťovou metlu s názvem NIGHTFIRE RED. Ke konci výroby (1998-1999) teda museli trošku pozměnit odstín a název změnili na NIGHTFIRE RED 2.
Tak se omlouvám, maj to v té druhé složce a mám opravdu tu perleťovou metlu s názvem NIGHTFIRE RED. Ke konci výroby (1998-1999) teda museli trošku pozměnit odstín a název změnili na NIGHTFIRE RED 2.
2x Rover 620ti
http://color.dupontrefinish.info/script ... code=H9352Roman620ti píše:HM...tak to je nějaké divné. Na té stránce MG-ROVER maj nightfire 2 red pod označením CAQ. A já mám na štítku COQ a to tam žádná barva není. Možna se to nějakým rokem měnilo. Na tom prvním obrázku jsou barvy, které na těch stránkách vůbec nemaj. Třeba ta oxford blue, ta tam taky neni. Zajímal by mě kód té nighfire red (bez té 2 na konci). Ty stránky maj možná nějaké novější roky, třeba když to přešlo pod BMW.
- Roman620ti
Ahoj, nechával jsem si před dvěma měsíci stříkat dveře na 200 a tak jsem něco málo zjistil. Na štítku vedle barvy (paint) je ještě jedna kolonka (myslím že -trim-) a to je odstín základní barvy. Já mám midnight blue JQW (v TP je uvedená černá barva), měli jsme dva katalogy -PPG a ten druhý už nevím a dohromady tam bylo asi 15 odstínů JQW (ve výrobě prý nemají 100% přesné míchání a když namíchají trošku jinou barvu, tak ji jen označí jako jiný odstín a dál to neřeší). Další věc je vyšisování barvy stářím, sluníčkem atd. takže nakonec jsem dal lakýrovi víčko od nádrže a on barvu ještě upravoval podle něj.