Poděbrady 23.9.2012
-
Dieter Bonrath
Re: Poděbrady 23.9.2012
Škoda, muzeum je opravdu malinké, ale jeji auta nejsou špatná
Tak třeba jindy 
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
muzeum je malinký,já se těšil na tatrovku kterou mají na fotkách a ona tam zrovna nebyla 
Jindy to snad vyjde,budu už sledovat datumy,nevim proč,ale mněl jsem v hlavě sobotu
Jindy to snad vyjde,budu už sledovat datumy,nevim proč,ale mněl jsem v hlavě sobotu
Já se taky omlouvám. A všechno mám tím pádem přeházené ze soboty na neděli a nemohl jsem dneska vyjet. Ach jo někdy příště. 
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
-
Dieter Bonrath
Děkuji všem, kteří se akce zúčastnili a jsem rád, že se snad všichni bavili
S ostatními, kteří se nezúčastnili se budu těšit na budoucí setkání 
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
Tesim se na fotky 
..... jinak pro priste, snazte se poradat hromadne srazy o sobotach.... obecne je zkusenost, ze sobotni termin je lidem pristupnejsi.... v nedeli lidi spis planuji rodinna setkani, navstevy bohosluzeb a tak vubec, je to jeden den v tydnu, ktery se vyuziva k rodinnym povinnostem.
..... jinak pro priste, snazte se poradat hromadne srazy o sobotach.... obecne je zkusenost, ze sobotni termin je lidem pristupnejsi.... v nedeli lidi spis planuji rodinna setkani, navstevy bohosluzeb a tak vubec, je to jeden den v tydnu, ktery se vyuziva k rodinnym povinnostem.
-
Dieter Bonrath
Fotky uploadnu během víkendu, z mobilu je to jaksi problematické, každopádně se fotilo pouze kalkulačkami
Ve věci termínu proběhla diskuse, proto byla zvolena neděle. Pokud by příští termín vyhovoval všem (nebo většině) například ve středu, rád ho v tomto termínu uspořádám (Trundo, nehledej v mém textu invektivu)
Ve věci termínu proběhla diskuse, proto byla zvolena neděle. Pokud by příští termín vyhovoval všem (nebo většině) například ve středu, rád ho v tomto termínu uspořádám (Trundo, nehledej v mém textu invektivu)
-
Dieter Bonrath
Jak už jsem si tu psal s jedním site adminem, jsem spíše pro srazy komornější s menším počtem vozidel, zároveň tento termín byl vázaný na počasí, proto i organizace probíhala "na rychlo".
Pro příští rok už se samozřejmě v mojí hlavě rýsuje další sraz, přesto bych nerad předbíhal a zároveň bych nerad narušil seriál RC
Pro příští rok už se samozřejmě v mojí hlavě rýsuje další sraz, přesto bych nerad předbíhal a zároveň bych nerad narušil seriál RC
Oukej, pokud to beres tak, ze bys radeji srazy s mensi ucasti a spis takoveho spontanniho charakteru, pak Te zcela chapu, a klidne to nehrot
I kdyz to bude pidi sraz, s chuti do toho... 
-
Dieter Bonrath
Vážení kolegové,
zde jsou fotky ze srazu: http://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/Sra ... _Podebrady
zde jsou fotky ze srazu: http://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/Sra ... _Podebrady