Neaké rady pred kúpou Rover75
Popros kolegyni Welinku, pošli ji číslo VIN a ona ti zjistí o jaké auto se přesně jedná, ok?VIncent píše:...keď sme už pri tom ... nevieš nejaký link na iternet kde by sa dalo zistiť podľa VIN typ auta výbava atd. ? mám na mysly VIN Decoder ...
Hm, tak to si určitě zajeď někam do servisu ať ti to napíchnou na TESTBOOK a tam ti zjistí přesnej stav kilometrů. Protože máš servisku z jiného auta, tak to určitě 63tis km mít nebude...Zkus taky poprosit Welinku jestli ti nezkontroluje VIN-ko, třeba jí pošli oboje VIN-ka a alespoň budeš vědět z čeho je ta servisní knížkawlassto píše:nie nesúhlasí

ROVER 75 2.0 CDT Limousine
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
hm.... takto, v servisnej knižke mam dva VIN-ka, jedno sedí a druhé nie, a predpokladám, že tá ser.knižka je z ich predvádzajúceho automobilu, pretože doviezli oba naraz, jedno bolo na predaj a druhé nie. Vravíš, že na TESTBOOKU zistím presný početk km? hm..... ale musel by byť origo že?
ak prave neboxujem, tak makam vo fitku L O V E & H A T E
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
heeeej lasko, ale ja mam neakýx cca 365 km tam a 365km naspäť, je zima, by som šiel pomaly, lebo v polovičke úseku nie je dialnica, a ešte plať pri mojej spotrebe za jedlo looooove a tiež za tú diagnostiku, hm.... neviem neviem... nestojí mi to zato, tebe by to stálo za to?
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
nič, šecko sa stratilo
ja neviem koľko to môže mať naozaj km, vieš, ked som bol na emisnej a meral mi hodnoty, tak boli -1 abo tak neak, a pracovník pozeral na mňa ako na puk, že výýýborne, že to musí mať malo km, vieš, kebyže som mal neakýx 150 000 tak by tam asi tie hodnoty neboli -1 ale aspoň neakýx 0,2 a možno viac nemyslíš? alebo žeby rovre mali zázračné katalyzátori?