V motoru na ZT jsou jiný vačky????? Je to docela překvapení, něco takovího bych nečekal. díky za info.
Jinak tomu motoru zatím věřím a celkovou koncepci výfuku bych neměnil, tak by se tam neměla objevit žádná zpětná vazba co by to mohla nějak negativně ovlivnit.
Svody jsou tam na ZSku origo dost divně udělaný, to je fakt, alespoň tam neměli dávat ty katalizátory (hned do svodů).
Výfuk zatím sice počká možná až na přezrok, ale mám celkem rezavý středový díl, tak ten asi půjde nejdřív a jako zadní díl mi tam někdo použil nějakej svařenec bůhví z čeho, váhám, jestli se pokusit sehnat origo ZS, nějakej rozumnej nerezovej univerzál, nebo pak ten janspeed. Jakej má ten originální zadní díl zvuk oproti tomu Janspeedáckýmu? Mám tam teď navařený něco strašně utlumenýho a vůbec to neslyším. Popravdě bych chtěl lehce hlasitější. Je to návyk z předešlího auta, potřebuju slyšet otáčky troch hlasitěji než od motoru

.
Kousek trubky s vlnovcem místo toho katu bude asi domorobo bez problému už v dohledné době, ale když jsem se koukal na lepší svody, 600 liber mi přišlo moc.
Kolik by jste kdo chtěl za origo svody na pokusy? (samozřejmě katy nemusej být funkční).
V neděli jsem se v tom malinko hrabal, tak podvozek vypadá nakonec docela ok, to co jsem si myslel, že je silon na zadní nápravě bylo mlácení výfuku o kastlu. Jinak teda krom převodovky kterou vyměním asi zbytečně předčasně, toho sání a spojky kde je stopro hin ložisko, budou potřeba oba homoklouby a to pomocný ložisko na pravé poloose. Je to pomalu na výlet pro nějakýho anglána
Napadá mě ještě otázka, zkoušel jsem googlit nějakej kryt zespod motoru a nic jsem nenašel, každopádně se chci zeptat, jestli tam vůbec nějakej kryt má být a jestli by někdo nemohl vyhrabat nějakou fotku, případně nastřelit nabídku, díky.
A ještě, jen pro ty kdo by jste se chtěl rozepsat, případně potěšit nějakou inspirativní fotkou, jak kdo máte udělaný sání, myslím vzduchovej filtr a přívod vzduchu z nějakýho lepšího místa?
Chápu že se možná ptám na všechno z neznalosti, ale chybí mi obecné informace a nezvládám je asi dost dobře sám hledat. Málo aut, málo fotek