Ufffff!!!
... tak nakonec to byl celkem porod

Tak zaprve... byly tam prachovky, ktery byly moc volny a hlavne nebyly zachyceny v trmenu... ale to by se jeste dalo snest... problem byl nejspis v jine veci.... ty cepy maji cca tri plosky a musi zapadnout do vystupku v dire trmenu... takze neni pravda, ze s cepem se da tocit... je tam jen velmi mala vule... no a nekdo ten cep otocil o 180 stupnu a narval ho tam... samozrejme, ze se tam zadrel, prachovka se zdrhla a pekne to tam zarezlo... vyndat to neslo zadnou hrubou silou. Slo s tim kroutit trosicku sem tam ale ven ani prd... az po hodine me napadla posledni moznost s letlampou... takze dekuji dedeckovi za pomoc

Nahrali jsme to a pak uz to slo hezky vykroutit ven

Haleluja!!!
Ten cep teda byl pekne orezlej, tak jsem ho ocistil... no ma tam celkem vuli, ale to snad nebude tak moc vadit... Dal jsem to dokupy a su teda hooooodne zvedav, jestli poznam nejaky rozdil

Ale teda mel bych se asi podivat i na brzdu na druhe strane, jestli na tom neni podobne...
Na tech prachovkach z ATS bylo napsane, ze jsou na stareho Accorda a ze zacatku se mi vubec nelibily... ale pak jsem prisel na to, ze krasne pasujou jak do trmenu, tak na cep...
No a tez dekuji manzelce, ze se mnou mela trpelivost... jdeme veceret az ted