sraz MG/Rover Rajhrad 2009
Re: sraz MG/Rover Rajhrad 2009
Jo jo ten mi udělal velkou radost
se divim, že to neotočil a nejel s náma 

Ti byli dobře vychlámaní
, ale otočit to mohli.
Tak jsem to spočítal a bylo nás 29 MG/R a to 25 kousků na rozhledně, + dvě cabria v Rajhradě, + Angličanovo dvoukilo zůstalo v Rajhradě. No a počítám i červenýho R600 na mostě, kterej nám dával přednost.

Tak jsem to spočítal a bylo nás 29 MG/R a to 25 kousků na rozhledně, + dvě cabria v Rajhradě, + Angličanovo dvoukilo zůstalo v Rajhradě. No a počítám i červenýho R600 na mostě, kterej nám dával přednost.
-
- Kontaktovat uživatele:
Třicet kamaráde, KarelG a jeho čtyřkilo nebyli ani na rozhledně a nejsou ani v tvým výpisu.
Tak to je dobrý, 30 to už je skoro padesát
. To nás bylo hodně.

Roverixe jsem počítal, modrá pětasedma. Myslím, že stojí vedle Donutila.

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se jeste poradne nedostal k PC ... krasny sraz, skvela atmosfera, hezke fotky ... moc diky !!! 

Jojo... sraz byl vyborny... jsem moc rad, ze jsme stihli s mnohymi pokecat... I Verka je z toho vseho velmi nadsena... asi jako kazdy, kdo se takove akce zucastni poprve
A vubec jsem hrozne rad za to, ze Verka ma k temto akcim pozitivni a aktivni vztah... pac je mi jasne, ze pro chlapy neni asi nikdy moc prijemne, kdyz sice svou zenu premluvi k ucasti a ona pak celou dobu jen vrci, ze se nudi a ze ji to nebavi... ja si myslim, ze i zensky si na takovem srazu najdou neco sveho... ale predevsim samy musi chtit... jednak nikdo jim neporouci se bavit jen o autech... vsak ja sam jsem rad za to, kdyz sem tam s nekym splknu i o zivote a tak 
Kazdopadne se moc tesime na dalsi setkani... pro nas to bude za tri tydny NarozeMINI a byly bychom moc radi, kdybychom se tam mohli videt s co nejvice nasich Roverich pratel

Kazdopadne se moc tesime na dalsi setkani... pro nas to bude za tri tydny NarozeMINI a byly bychom moc radi, kdybychom se tam mohli videt s co nejvice nasich Roverich pratel

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Keksine oobr gratulace
, muselo to být nádherné..škoda že nás horečka nepustila 

Díky, díky, díky. Všichni byly super. Parádní byly i závody teréňáků
u rozhledny.

-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Odkaz na fotky kolegy Papiše http://mmpapis.rajce.idnes.cz/sraz_Rove ... zari_2009/
Naposledy upravil(a) Tommi_82 dne úte zář 08, 2009 5:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: opraveno
Důvod: opraveno
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Trunda -- mas Verku poslat mezi ty nase baby ... taky se predtim neznaly a jak se skamaradily
Moje zena se uz na ty zname tvare vzdycky tesi.
Keksin -- jojo, domorodci vytahli sve specialy na mistni race track
Akorat jsem cekal, kdy budu muset skocit po tom teleti, co se tam ucilo driftovat s motorkou zrovna kolem meho auta. 

Keksin -- jojo, domorodci vytahli sve specialy na mistni race track

- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo jel jsem poslední a furt zuřivě mával a měl radost....max80 píše:Jeste jeden poznatek, a sice chlapika v 600-ce (myslim ze svetle vinova), kterej nas poustel na moste, kdyz jsme odjizdeli od klastera na rozhlednu, toho musela pekne bolet ruka, jestli jsme ho vsichni pozdravili![]()
![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------
Pánové, kupte svým polovičkám 200/25 a maj dlouhý téma....... nám to tak funguje
a do Austinků, Miníků, Marcosů apod. se nám nemontují,
dokonce vyžadují na víkendové srazy ZB (do 6-8 aut) jezdit jejich Roverem

RC ZB = západní Brno (Cham, Tom, Austin, M3, M1, Robert, O.T. ,..)
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
No ale, sraz ve Frenštátu jsem stihl.max80 píše:Tak ja prihazuju na 31, protoze jak je ROVERIXovym zvykem, objevi se jako duch v druhe polovine akce (stejne jako na Andrlaku)- byl na rozhledne, nebyl v Rajhrade...![]()

Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Ale joooo, Verka navazovala kontakty... Rikala, ze s Martinou se bavila... to vis, byla to prvni zkusenost, tak se rozkoukavala... ale fakt byla nadsena z toho, jak to bylo v poho... jaka jsme sebranka normalnich lidi
A ze se tam vubec necitila tak, jako by se ji to tykat nemelo... no Roverky ma moc rada... uz kdyz bydlela v Anglii, tak mi kazdy den hlasila, kolik jich videla... Akorat to ma jeden hacek... ted musim porad poslouchat: A ze mi koupis ZTcko?