Díkec
Hele, pokud to bude mít něco najeto tu na českých silnicích, tak to bude špatný asi vždycky. Pokud se s tímto autem nejezdí jen po prémiových okreskách a dálnicích mimo starou D1, tak jsou ZT vždycky vyhrkaný. Ten podvozek na české silnice fakt bohužel není... na druhou stranu, když ji miluješ

To Čmelíkovo vypadá celkem slušně, byť vím o pár mouchách, ale je jasné, že pod 100 tis. tu nic lepšího nekoupíš (jak jsem v úvodu psal, jeden pokus koupit levné ZT jsem tu udělal a bylo to opravdu s prominutím na nasrání). A lidi si to auto raději nechají, než by šli s cenou dolů (případ uživatele petrz a jeho víc jak pět let prodávaného MG, původem od Mirdy1234).
A jezdit tu v běžném provozu s tímto autem a volantem napravo... já bych si to tu už kvůli rodině nelajzl. V UK je to něco jiného - jednak tam na to jsou zvyklí a tak trošku s tím řidiči počítají, že když na místě řidiče nikdo nesedí, tak nemusí strhávat auto do příkopy, ale hlavně je tam o dost klidnější a tolerantnější provoz s méně nervózními řidiči. Však sám moc dobře víš

Mimochodem co tě tak láká přejít z bývalého Accorda na ZTT?