Maly povánoční sraz v Praze. 17. Leden 2010 (12:00h)
Re: Maly povánoční sraz v Praze. 17. Leden 2009 12.00
a kdyby to někdo nakonec vzal po letné tak by si tam mohl vypujčit ty kužely mají jich tam určitě dost. 

Ale nezvdavam se... kdyz budu v sobotu aspon trochu schopnej, tak přijedu.. i kdybych si měl udělat fotky a zase jet domů

dej si zábal, čaj z medem a honem potit. a do soboty je z tebe kluk jako buk. ještě dej vědět jak to bude s tím naším srázkem u krčské nemocnice.
Jo jo určitě.. dám vědět.. jak řikám pojedu jen, když to trochu půjde 

Tak já se musim omluvit, máme v práci masakr a strávíme tady zřejmě celý víkend. V pondělí jsou odevzdávky, tak to bohužel nejde zařídit. Takže pardon a někdy příště.
- Roman620ti
A už to tady začíná odpadat...tak žádné výmluvy a všichni doražte, já už se moc těším a to i přes zdražování pohoných hmot 

2x Rover 620ti
ja osobně vím že nebudu mit 100% čas ale to mi nebrání v tom abych tam nepřijel. takže i přesto že nemám čas se těším. a budu tam 

Tak se hlásím zpět do služby
dneska se cítím o poznání lépe... a zítra už budu "kluk jako buk"
ale uvidíme jak se budu cítit.. v tom smyslu, jak dlouho pobudu...
tak arivederči 
Samojec : jinak, když nám Veronika odpadla a je to škoda... tak se nemusíme scházet u Krče, ale někde blíž JM
což takhle třeba na Opatově na metru ?

ale uvidíme jak se budu cítit.. v tom smyslu, jak dlouho pobudu...

Samojec : jinak, když nám Veronika odpadla a je to škoda... tak se nemusíme scházet u Krče, ale někde blíž JM

což takhle třeba na Opatově na metru ?
Chystal jsem se taky kouknout,měl bych cestu k Zakarovi,je to kousek od Prahy,ale Česká pošta nebyla schopná od středy do dneška doručit balíček s náhradním dílem(silentblokem ramene)tak jsem stále nepojízdný.
No uplně do pohodkyTommi_82 píše:Jak dostanete rouvříky do metra?

Ale jestli máš nějakej lepší nápad na sraz.. tak napišSamojec píše:ja osobně vím že nebudu mit 100% čas ale to mi nebrání v tom abych tam nepřijel. takže i přesto že nemám čas se těším. a budu tam

moje cesta vede přez uhříněves,petrovice, haje, a na magistrálu. tak i ten chodov mi vyhovuje. jestli se nepletu tak se hlásil i někdo z petrovic??lajonel píše: Ale jestli máš nějakej lepší nápad na sraz.. tak napišjá se klidně přizpůsobím
Tak v pohodě
tak to dáme na tom opatově 

Plha se hlásí
,v půl desátý jedu ještě na václavák,tak vyjedu odtamtud. Takže sraz dáme u koně? 

R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

Hah to myslim, že lepší bude si dát sraz až tam