MG Rover / British Cars Meeting AUTODROM MOST 9.5.2009
Re: MG Rover / British Cars Meeting AUTODROM MOST 9.5.2009
Ahoj! Rozhodli jsme se dorazit na místo už v pátek k večeru a zajistit pozice. Tak pokud by jste někdo, kdo tam budete také od pátku, měl chuť držet ty dobyté pozice s náma třeba u sklenky vína v místní restauraci, budeme jen rádi.
- flashturbo
- Kontaktovat uživatele:
Kdo my ? Možná bych také dojel ... Ale aby to neskončilo u Vodky ...MilanV píše:Ahoj! Rozhodli jsme se dorazit na místo už v pátek k večeru a zajistit pozice. Tak pokud by jste někdo, kdo tam budete také od pátku, měl chuť držet ty dobyté pozice s náma třeba u sklenky vína v místní restauraci, budeme jen rádi.

My, to jako já se ženou. No, a proto že na fóru už několik jedinců roveráků uvažovalo o příjezdu v pátek, sem to nabídl. Jo, a co je na vodce špatného? I když já mám raději nějakou tu kukuřičku a nebo nějakou whisku?
Každopádně já tam také budu již v pátek večer tak by jsme se mohli ti co tam budeme někde sejít /třeba hotelový bar 19:30/
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasan to není špatnej nápad

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Čert, já a také přátelé s kočkou (Jaguárem) budeme v Mostě také již zítra..já budu v kavárně jistojistě= dohánět a ladit co se dá u notebooku
.. ale nejspíše se o vás postará Čert..rád podá tipy na výlet,já budu vyjíždět až kolem 14té hodiny z domu..
DŮLEŽITÁ INFORMACE: na recepci se hlaste k Rover srazu =platba za ubytování(8-9.5)+raut 9.5. bude probíhat u mne! Na základě platby obdržíte poukázku na raut.. vše detailněji až se uvidíme.

DŮLEŽITÁ INFORMACE: na recepci se hlaste k Rover srazu =platba za ubytování(8-9.5)+raut 9.5. bude probíhat u mne! Na základě platby obdržíte poukázku na raut.. vše detailněji až se uvidíme.

Lidickove, ja zitra nedorazim.... mam brutalni spankovy deficit a zitra to proste nemuzu stihnout
Je mi to fakt lito, protoze bych moc rad tam byl uz zitra... Jinak Anglie je tak supr
Doufam ze nebudu po ceste do Mostu jezdit po opacne strane 

Mechwarior + Tobi: já pojedu v sobotu ráno z Prahy...v kolik plánujte dojezd ?
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Karel: Ja jeste uplne jiste nevim, jestli pojedu z Prahy. Ale když pojedu, tak bych jel po Teplický. Nebo ne? Dojezd bych naplanoval na kdykoliv. Je to na vás.
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Tak jo. Hotelový bar, pátek, 19,30.
Ok, tak my vás tam ráno vyzvedneme, až dorazíme 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak aspoň že ses nám v pořádku vrátil.trunda.raspi píše:Lidickove, ja zitra nedorazim.... mam brutalni spankovy deficit a zitra to proste nemuzu stihnoutJe mi to fakt lito, protoze bych moc rad tam byl uz zitra... Jinak Anglie je tak supr
Doufam ze nebudu po ceste do Mostu jezdit po opacne strane

-
- Kontaktovat uživatele:
Klevise poznám ale tebe (a tvou ženu) ne, poznáš aspoň klevise, abysme se tam vůbec poznali?? Jinak si budeme muset smluvit nějaký poznávací znamení, třeba dojezdovou rezervní pneumatiku pod paží, nebo tak něco.MilanV píše:Tak jo. Hotelový bar, pátek, 19,30.

Neznám nikoho, mě nezná nikdo. Právě proto se účastním, abych poznal. Dá se mě poznat právě podle té rezervní pneumatiky kterou nosím pro jistotu pořád sebou - na břiše. Ale jinak nevím. A co klíč od Roverka s ovládačem?
Ahoj Maxi, takze pojedu s tebou v sobotu rano.... V kolik teda sraz v hradci ci kde?
Kurnik, ja si teprv ted uvedomil, ze dneska je svatek, tak to se mi bude tezko shanet vosk
Jinak mam veselou zpravu... Podarilo se mi zas do Labutky napumpovat dalsi tezke prachy, tak mam novy filtr, viko na rozdelovaci, palec, predni kotouce a desticky, konecne vymenenou vodu.... Proste Labutka zas bude sycet blahem
A jeste jedna vec... Na srazu me muzete vyzpovidat... Bavil jsem se se znamym v anglii... Dela managera v BMW-Mini a tak jsme se bavili o Roverech
Kurnik, ja si teprv ted uvedomil, ze dneska je svatek, tak to se mi bude tezko shanet vosk

Jinak mam veselou zpravu... Podarilo se mi zas do Labutky napumpovat dalsi tezke prachy, tak mam novy filtr, viko na rozdelovaci, palec, predni kotouce a desticky, konecne vymenenou vodu.... Proste Labutka zas bude sycet blahem

A jeste jedna vec... Na srazu me muzete vyzpovidat... Bavil jsem se se znamym v anglii... Dela managera v BMW-Mini a tak jsme se bavili o Roverech