No to je pravda, zní to agresivnětobias píše: Právě, taky se mi moc nechce do toho sahat, ale ten zvouček

Takže pokukuješ po jeho, jo?tobias píše:libi se mi ten kontrast uhlazenyho stylu a agresivniho odfouknutí
kazdopadne sem se svezl s kamaradem, co ma taky 620ti a ma na tom xenony a krasnej vyfuk. Zadnou trubku od kamen, ale ten zvuk...neduni ani nerve, ale tak krasne bubla...fakt je to super a ty xenony si kupuju hnedka po vanocich!
To ti budou protijedoucí řidiči děkovat až je budeš tím xenonem oslňovat.Ten světlomet totiž není na to konstruován.A k šestistovce se to vůbec nehodí.tobias píše:libi se mi ten kontrast uhlazenyho stylu a agresivniho odfouknutí
kazdopadne sem se svezl s kamaradem, co ma taky 620ti a ma na tom xenony a krasnej vyfuk. Zadnou trubku od kamen, ale ten zvuk...neduni ani nerve, ale tak krasne bubla...fakt je to super a ty xenony si kupuju hnedka po vanocich!
No kdyby se dala sehnat celá čirá optika, bez úprav kastle, tak by se tam hodila a hlavně to i jinak svití. Xenony se nedaj s ničím srovnatZakar píše: To ti budou protijedoucí řidiči děkovat až je budeš tím xenonem oslňovat.Ten světlomet totiž není na to konstruován.A k šestistovce se to vůbec nehodí.
Ty žárovky mám taky a je to velkej rozdíl. Nevím, jestli zrovna od Bosche, ale v noci je světlo do bíla proti klasickýmu žluťákutobias píše:Koukal sem na to a sehnat homologovany xenony je tezky. A vazne nechci, aby na me porad nekdo blikal. Tak sem udelal kompromis a koupil si jenom poradny H1 od Bosche a je to docela rozdil...jeste sem s tim nejel mimo prahu, tak nevim jak moc rozdil to je, ale uvidime.
Jinak na tom kamaradovym vypadaj ty xenony super.
No tak to je paráda. To tam budeš furt, viď?tobias píše:Parkovačky...to mě nenapadlo...sakra, tam zase pojedu znovaale nejspis bych je chtel lehce do modra (jenom ty parkovacky) jinak ono to je z Halfordu a vyrabi to pro ne Bosch...mimochodem je to asi nejlepsi obchod, kterej znam...koukni se nekam na web...je to RÁJ!!!
Představ si velkej, čistej obchod jenom pro chlapy...všechny autodíly, krásný liťáky, kola, lyže, filmy, elektronika...jenom ženský tam neprodávaja obsluha super...stál sem tam asi deset vterin koukal na zarovky a uz u me byla zenska, ktera tomu rozumela uplne skvele...proste ten obchod ma ode me 10/10
a rovnou mi to tam i namontovali.
To jo...právě že bych chtěl něco hodně jemnýho, aby neprudili...a taky nějak moc nemusím tuzzingRoman620ti píše: No tak to je paráda. To tam budeš furt, viď?Jinak měl jsem dříve misto obyčejných parkovaček modré diody o velikosti žárovky a celá lampa byla krásně tučně modře prosvětlená, ale pak jsem chtěl něco méně křiklavého, aby mi benga nemohli nic najít
No prima akcetobias píše:No jo...ale myslim, ze behem par let, pokud se to chytne, tak jich bude vicnezbyva nez doufat a dost je podporovat.
Jinak tam právě ještě maj akci, že máš dvě boschky super bright nebo tak nějak...prostě to co sem tam dal...dvě za cenu jedný. A když jedna stojí 300, tak se to docela vyplatí
Sam sem zatim taky nepotkal fakt svini policajta, teda krome toho co mi odtahnul Helmuta. To byl !&@#!...jinak si myslim, ze kdyz vystoupim, pozdravim a sem k nim slusnej, tak jsou ke me taky slusny.