Není na tom pravdy ani trochu, zapsat jiný rozměr pneu ti mohou jen úředníci na magistrátě a to na základě vyjádření výrobce vozidla. Takže smůla.Jeytee píše:Zajimave, me znamej rikal ..co vozi auta a prihlasuje z IT ...od ktereho mam svou 200ku a od ktereho byl i ten Streetwise co byl v Lednici.....ze si mam v klidu nechat na aute ty origo MG 16" a ze s nimam mam bez problemu prijet k nim na technickou (kterea me ceka v srpnu) a ze mi normalne ty 16" nechaji napsat do technicaku
Co je na tom pravdy?
Středová díra kol
No jasně že to jde, na jiných značkách aut napíšeš na akredit do Prahy a oni ti to povolí, magistrát zapíše. Bohužel Rover už zastoupení zrušil.Jeytee píše:Mam od dalsiho cloveka potvrzeno ze to prej jde, ale neco to stoji. Ne jako podmaz uredniku ale prej ofiko.
Tak nevim...
Neresim, v lete mam technickou, tak to prezuju na chvili na 175/65/R14 a po STK zase nahodim svy 205/50/R16
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak je to s Roverem nevim, ale jinak jsem na to taky narazil, například tady...
http://www.e-pneumatiky.cz/menu/typovy- ... kol-do-tp/
http://www.e-pneumatiky.cz/menu/typovy- ... kol-do-tp/
-
Mám asi stejný dilema jako ty.Nechce se mi vrážet do litých kol když mám hromadu věcí do kterých potřebuji investovat. A rozpočet je omezný Kdyby se ale naskytl nějaký dobrý kauf, tak bych neváhal.Tommi_82 píše:No přiznám se že pokud bych kupoval elektrony tak bych asi chtěl R15 aby to vyniklo, ale u plecháčů bych zustal věrnej R14. Sam ještě nevím jak to vykoumu protože letní gumy nemám a peníze který bych do toho mohl investovat samozřejmě taky ne ) Co se týče R16 nebo šířky více než 195 tak do toho bych nešel z mnoha duvodu pořizovací cenou počínaje a u šířky spotřebou konče.
Mimochodem pravdou je že pokud bych šel do R15 tak bych měl dilema jestli to nějak řešit a nechat to tam dopsat nebo jezdit na pirata když se to stejně moc nekontroluje. Maximalně tak na STK.
Rover 214Si (76kW)
-
Můžu se zeptat na kolik přišly?Jeytee píše:Byl jsem stejneho nazoru, zbytecny kupovat nejaky drahy elektrony.....
Ale naskytly se origo MG alloy 16" i s pneu a ja roztál a neodolal jsem
odkaz na kola
...ovsem kde vezmu na novy gumy ..az sjedu tyhle (3300,- za kus)....to vi buh
Mě by stačili uplně obyč rover,nebo i origoš rover plechy za slušnou cenu. I když to co máš je elegance, to se musí uznat.
Rover 214Si (76kW)