Tommi_82 píše:Motor není HONDA , je to čistokrevnej anigličan a s Hondou neměl nikdy nic společnýho (navíc Honda a diesel???) a bazarník je D.E.B.I.L. co asi neumí přečíst ani z techničáku typ motoru.
Z toho cos vyjmenoval bych si vybral.... Rover420 SDi, tyhle auta maj duši, i když je to jen "honda style".
Já to měl stejný, jdu si tak po bazaru a najednou Rover 200, nikdy jsem to neviděl, vůbec jsem to neznal, ale hodně mě to přitahovalo. Koupil jsem ho, byl v špatným stavu, ale stejně kdybych dneska potřeboval koupit menší auto, koupím si Rover200 (spíš teda Rover25 - to je to samý co 200 jen mladší). Čtyřstovka je něco podobnýho, jestli ho kámoš chce, tak mu to nerozmlouvej, já mu rozumím!
Tommi,tvoje cesta ke dvoustovce je skoro nachlup stejná s tou mé sestry,respektive i mé ke čtyřstovce.Na dvoustovečku jsme narazili úplně čirou náhodou,byl to bazar u cesty,ale dá se říci že až v poli(dnes už tam dávno není),koukli jsme tam a
mezi vším možným jsem ho uviděl.Sice už pod vrstvou prachu,ale nemohl jsem si ho nevšimnout.Říkám,ségra,dívej,ten je
krásný,kdybych měl prachy,tak ho koupím.Vté době byl celkem ještě za hodně a já na něj neměl,sestře se zalíbil taky,ale se
slovy že je to moc jsme odjížděli a já měl v hlavě velkého brouka.Nicméně,za nějaký čas jela sestra tou trasou znova a když
dorazila domů tak hlásí:Rover už tam není ale je v jiném bazaru okus dál a je za míň.Začaly dilemata,ale když bazarník
řekl,že může dat své CLIO jako protihodnotu,bylo skoro rozhodnuto.Rovřík byl sice žduchlý na pravý předek,ale ještě v Rajchu dobře opraven,protože ani dnes po těch letech není nikde známky po tomto,odstín barvy absolutně shodný,žádný rozdíl,jen jsem to poznal podle chybějícího plast.podběhu,který byl nahrazen nějakým filcem,nebo co to bylo,takže nějaká slevička a autíčko fičelo domů.No,o těchto autech jsme tenkrát nevěděli vůbec nic a přesto jsme do něj šli,protože TO BYLA LÁSKA na první pohled.Zanedlouho i když mě to dalo hodně práce nažgrblit na něj,jsem si jel pro Rovříka taky,ale já chtěl naftu a trochu větší,takže čtyřstovečka byla akorát,peripetie jak jsem se dostal k té své jsou nadalší psaní,takže to ukončím,takže pokud se do autka zamiloval a počítá i s nějakou investicí navíc,směle do toho,ale zbytečně nenaletět,může to pak taky trochu bolet,konkrétně tento bazarník o Roverech ví prd.
Hodně štěstí!